Gość Nowy12345 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam,dzisiaj wyplułem dużą ilość flegmy i zauważyłem w niej krew,od pażdziernika mam ciągle jakieś problemy ze zdrowiem,mój lekarz już nie wie co mi jest,robiłem prześwietenia klatki piersiowej ale tam było wszystko ok,gdy rano wstaje mam takie charczenie w płucach i czasami muszę wypluć trochę takiej gęstej śliny,czy to może być coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Może po prostu przy kaszlu pękło jakie drobne naczynko i stąd krew -jeśli to oczywiście śladowe ilości . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Flegma może być od jakiegoś leku,np. na nadciśnienie, grzybicy w jamie ustnej,chorych zatok...itd.Może z zatok spływa? Cytuj Odnośnik do komentarza
renatn Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam. U mnie odpluwanie flegmy trwało dosyć długo,miałam robione różne badania ,do tego była też duszność, okazało się ,że mam gronkowca złocistego.Dużo wydzieliny miało zielonkawy kolor,żaden lekarz nie wpadł na pomysł żeby zbadać tę wydzielinę,dopiero zielarz mnie naprowadził na właściwy trop.Gronkowca leczyłam też ziołami,trochę może dłużej niż antybiotykiem ale chyba wyszłam z tego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi