kasia18121986 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam od jakiegos czasu przed okresem tak tydzien! mam ciągle ochotę na seks!wkurza mnie czasem to podniecenie kazdy męski dotyk na mnie działa sterczące ssutki wilgotna piska i szybszy oddech najchętniej bym nie schodziła ze swojego partnera,mogła bym go miec ciągle w sobie 24/h i przezywac orgazm za orgazmem!kiedys tak nie miałam. ma ktos podobnie??????to normalne???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zależy kto co lubi .Ale chyba pomyliłaś forum . Cytuj Odnośnik do komentarza
kasia18121986 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tak oj sorki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość BBHaphazardly Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Kazda zdrowa dziewczyna tak ma tylko chore nie maja ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi