Bogumil81 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam pytanko jakie badanie najlepiej zrobić w kierunku boreliozy bo kardiolog stwierdził, że moje dolegliwości związane ze skokami ciśnienia i tętna mogą mieć takie podłoże, ale skierowania mi nie dał i nie powiedział co powinienem zrobić... A znalazłem kilka różnych badań w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zrobić badanie na borrelie koszt okolo100 zl na wynik czeka sie pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Badanie IgM i IgG metoda ELISA Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil81 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki wielkie po wypłacie się wybiorę na to badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bogdanek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Bogumił i jak wynik? Żona wczoraj wyszukała u mnie kleszcza i wybieram się niedługo (może jutro jak się uda) na testy do lecznicy (dokładnie tutaj: https://alfa-lek.pl/pl/badania_laboratoryjne/24_testy/237_borelioza_igg). Czy to wystarczy? Te testy? Czy jak one wykluczą np. boreliozę to już jest wszystko ok, czy przy kleszczu trzeba porobić jeszcze jakieś inne badania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil81 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam, Ja się wstrzymałem do wizyty u lekarza zapytałem mojego kardiologa jaki test mam wykonać idę w tym tygodniu zrobić Western Blota test Elisa jest podobno mało wiarygodny i od razu najlepiej robić Western Blota. Jak masz kleszcza to możesz oddać go do badania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość asiaborelioza Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja w tej chwili próbuje [url=http://www.zdrowyportal.pl/1084/borelioza-ziola-a-leczenie-boreliozy/] leczenie boreliozy ziołami [/url] mam nadzieje że to coś pomoże bo już sama nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość asiaborelioza Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Http://www.zdrowyportal.pl/1084/borelioza-ziola-a-leczenie-boreliozy/ cos nie tak z linkiem wstawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi