Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bezsenność

Gość TCMLENA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdalena79

Witam, tak, faktycznie mierzenie ciśnienia pomoże w leczeniu bezsenności!!! Po drugie to nie jest żadna reklama, jeśli mogę pomóc innym, dlaczego nie mam tego zrobić? A po drugie mało jest reklam na tej stronie? Proszę się rozejrzeć. Pozdrawiam Magdalena

Skończ gadać głupoty że to nie reklama i to już nie pierwsza taka. To forum ma jedną wadę, komentarze powinny być dostępne dla osób które są minimum 3 miesiące zarejestrowane i tak jak jest na innych ceniących się stronach. Przynajmniej nie było by po pierwsze reklam a po drugie głupich wpisów, np takich jakie serwuje MAGDALENA79

Już dawno tu zagladam i nigdy nie widziałam,żeby ktos kogos obrażał. A pisanie złośliwie,że mierzenie cisnienia to rada na bezsenność to złosliwość.Bo może byc tak,ze jak masz za wysokie ciśnienie, to nie możesz zasnąć.I to jest prawda.Dlatego nie zaleca sie pić np. kawy przed snem.

Gość Magdalena79

Jak łatwo kogoś podsumować i obrazić, nawet gdy występuje nadciśnienie, to należy znaleźć jego przyczynę i na nią bezpośrednio zadziałać, a nie zażywać tabletki do końca życia, które mają wiele powikłań i sa niebezpieczne, nie wspomnę tutaj o beta blokerach i statynach czy fibratach. Pani ma Prawo napisac mi, że precz z tej strony,a mi już nie wolno nic od siebie napisać? Uważam, że każdy ma prawo pisać co mu się podoba, pod warunkiem, że nie narusza praw drugiego człowieka. Napisałam moją wiadomość w dobrej wierze, bo wiem, ze laki na bezsenność są nieskuteczne i uzależniają, a po drugie nie leczą problemu i o tym piszę. Jeśli Panią uraziłam tą moją niby reklamą to przepraszam. Mierzenie ciśnienia to diagnostyka, a oprócz mierzenia nalezy znaleźć bezpośrednią przyczyne bezsenności, ponieważ u każdego człowieka może byc ona inna. Dopóki się nie zlikwiduje tej przyczyny bezsenność nie ustąpi. Na tym polega leczenie, a gaszenie objawów!!! Pozdrawiam serdecznie

Witam. O co ten raban? W życiu jest tak,że jeśli ktoś nie prosi o radę ,to jej nie udzielamy na siłę, podobnie jest na tym forum. Piszemy o swoich problemach , ,prosimy o pomoc i inni bardziej doświadczeni jej nam udzielają.Jeżeli ktoś szuka porady innej ,to ma cały internet ,są przeróżne rady, porady itp.Kiedyś potrzebowałam ziół ,wszystko znalazłam i stosowałam,pomogło, jestem wdzięczna za to,ale nie dotyczyło to akurat tego forum, więc nie zaśmiecajmy go ,bo szkoda,korzystają z niego naprawdę ludzie chorzy .Pozdrawiam.Rena.

Witam. O co ten raban? W życiu jest tak,że jeśli ktoś nie prosi o radę ,to jej nie udzielamy na siłę, podobnie jest na tym forum. Piszemy o swoich problemach , ,prosimy o pomoc i inni bardziej doświadczeni jej nam udzielają.Jeżeli ktoś szuka porady innej ,to ma cały internet ,są przeróżne rady, porady itp.Kiedyś potrzebowałam ziół ,wszystko znalazłam i stosowałam,pomogło, jestem wdzięczna za to,ale nie dotyczyło to akurat tego forum, więc nie zaśmiecajmy go ,bo szkoda,korzystają z niego naprawdę ludzie chorzy .Pozdrawiam.Rena.