Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szukam kardiochirurga

zochza

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, mogę polecić na podstawie dużej grupy, najwyższej klasy specjaliści są w Bielsku Białej Paks czy AHP. Ordynator doc.Cisowski i jego wirtuozi: dr Gerber (5lat szkolenia w najlepszej klinice w Niemczech ) dr Domaradzki najlepszy chirurg byłej kliniki Wosia z Ochojca i dr Shrestha - nepalczyk-wychowanek kliniki kardiochirurgii Bochenka z Ochojca. Na każdego z nich można liczyć na 1000% Przestrzegam przed Ochojcem- zostaniecie tam *casem* czyli przypadkiem. Wielomiesięczny OIOM murowany. Kupa niepotrzebnego cierpienia. Ale za to na waszej podstawie zostanie wyprodukowany *papier* do średniego czasopisma. Bo dobre takich bzdur nie biorą.

Witam.Zatrwożyłam się tym, co piszesz, bo właśnie moja córka ma mieć zabieg oper. z powodu istotnej niedomykalności na tle 2-płatkowej zastawki aortalnej i polecono nam Ochojec.Widocznie masz jakieś złe doświadczenia z tym ośrodkiem, a co z operacjami takiej wady w PAKS B-B?Słyszałeś coś o nich i czy operuje je dr Shrestha?

DERK13 Rozumiem, że posiadasz jedynie skierowanie i jeszcze nie wiesz kiedy i kto będzie Ciebie operował? Myślę, że podczas rejestracji powinieneś otrzymać informację kto będzie Twoim operatorem i wówczas z nim porozmawiaj. Jestem po zabiegu w Zabrzu, tam cała ekipa jest świetna. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, postaram się Tobie udzielić informacji, pod warunkiem że znam na nie odpowiedź :) Powodzenia.

Witam dzisiaj wypisano mnie z szpitala i stawiłem się w ŚCCHS w Zabrzu. Zostałem zakwalifikowany do zabiegu, a termin ustalony na 25 październik. Mam 2 miesiące czasu, aby psychicznie przygotować się do zabiegu. Przy okazji dowiedziałem się, że moją miażdżyce określono na 65latka, czyli +20 do obecnego wieku. Podczas koronarografii byli przygotowani do reanimacji, ponieważ tak źle wyglądała moja miażdżyca. W sumie i tak zaliczyłem epizod Hipotonii . Niestety nie wiem kto będzie moim operatorem, będę musiał o to zapytać. Jestem pracownikiem fizycznym i teraz nie wiem, czy mogę liczyć do obecnie wykonywanego zawodu :( pozdrawiam

Gość Szczesliwa

Witaj Moj mąż w 2014 roku miał operacje zastawki w Krakowie.w chwili operacji miał 37 lat.pracuję jako spawacz. Rok po operacji wrócił do pracy. Najlepiej porozmawiaj z lekarzem który będzie cię operowal czy po operacji będziesz mógł pracować.my taką rozmowę z kardiochirurgiem odbylismy przed operacja.dużo zdrowia ci życzę

Witam, ja również wybralam PAKS (zastawka aortalna i mitralna). Wczoraj wróciłam z konsultacji, termin przyjęcia na oddział - 22 listopada 2016. Klinika, mała, kameralna, czyściutka, prześliczna. Umówiona byłam do prof. Bochenka, jednak z powodu pilnego wyjazdu przyjął mnie dr Domaradzki. Cieszę się, że ma tak dobre opinie, choć zbyt wylewny nie był :)