Gość Klaudiakkk Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, piszę ponieważ chciałabym pomóc mojej ukochanej babci (75 lat). Babcia ma chorobę reumatyczną która zajęła głównie ręce, do tego stopnia , że jej puchną i bardzo bolą, babcia ma też cukrzycę. Co mogę zrobić by jej pomóc i ulżyć w bólu? Jakieś zabiegi? Maści? Lekarstwa? Proszę podpowiedzcie jeżeli też mieliścice styczność z tym problemem a coś pomogło. Pozdrawiam serdecznie Klaudia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Żywokost -kup w zielarskim albo zamów online maść żywokostową ,tylko nie jakiś balsam z 5 procent żywokostu tylko taką leczniczą . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Http://rozanski.li/?p=769 tu masz więcej informacji ,trudno jest niestety kupić maści ale można samemu zrobić nalewkę i wcierać w stawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wiele jest zabiegów fizykoterapii, które mają działanie przeciwzapalne i przeciwbólowe.Teraz jest mnóstwo prywatnych gabinetów fizjoterapii, gdzie za 400 zł masz dwa tygodnie zabiegów, które mogą ulżyć w bólach.Np. laser, ultradźwięki,jakieś prądy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Krystyna07 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Co z tym reumatyzmem? od dość dłgiego czasu boli mnie dokuczliwie nadgarstek , nic takiego się nie wydarzyło żadna kotuzja a ból jest nie do zniesienia , czy ktoś leczył się w Klinice Nadgarstka koło Poznania ? czy środy wlkp?http://www.klinikanadgarstka.pl/cennik/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi