Gość 18latka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam, od paru dni czuje ogromne pulsowanie brzucha, jest to widoczne golym okiem, szczegolnie gdy leze. Kiedy przycisne dlon w tym miejscu doslownie czuje jakby biło mi tam *drugie serce*. boje sie ze to moze byc tetniak, do tego mam rowniez dusznosci, a dzisiaj zaczelo kluc mnie serce i boli glowa. Czy poza tetniakiem aorty mozliwa jest inna diagnoza? Mam 18 lat a zamartwiam sie i boje:( Prosze o pomoc i jakiekolwiek porady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 18latka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dodam, że mam kamice pecherzyka zoltego. Diagnoza postawiona niecaly rok temu, narazie nie daje objawow wiec zabieg ciagle oddalam... USG robione w lutym 2014r i bylo wszystko w porzadku, wiec czy jest mozliwe ze w tym czasie rozwinal sie tetniak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 18latka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 *pecherzyka żółciowego, przepraszam za blad - slownik.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 18latka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dodam ze nie jestem szczupla osoba, tzn nie otyla,ani nie mam nadwagi, ale mam troche cialka wiec to nie jest normalne... sczezgolnie ze wczesniej tego pulsowania nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi