Gość Basia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zauwazylam je na wewnetrznej stronie rak.Wyglada to okropnie.Taka sinawa koronka.Jak czlowiek jest przemarzniety to sinieja rece a czasami nogi.Ale teraz jest lato nie jest mi zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość abisynka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 może masz problemy z krążeniem? lub niskim ciśnieniem? zrób badania a najlepiej zapytaj o to lekarza. ja też często mam coś takiego to przypomona wyglądem taki marmurek tylko siny ... zawsze ma zimne dłonie i stopy i to u mnie od keążęnia i może też od leków ale nia zastanawiam się już nad tym po prozsyu cieplej si.ę ubieram i zawsze mam ze sobą sweter na wypadek gdyby robiło mi się zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Basia Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Juz tyle razy bylam u lekarza.I niby wszystko jest w porzadku.Oprocz nadcisnienia.Rece tez mam czesto bardzo zimne.Z nogami to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Monika Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witaj Basiu. Też mam coś takiego, sweter według mnie nic tu nie pomoże niestety, bo to nie jest z zimna. Niezależnie od temperatry sinieję i jestem w dziwne plamy. I masz rację, wygląda to okropnie. Ponadto bardzo często jestem zmęczona, bolą mnie nogi, choć nie wysilam ich. Właściwie nie byłam z tym u lekarza nigdy, ale jest to kokropny dyskomfort, szczególnie latem, kiedy wstyd mi się czasem rozebrać, choć przecież mi gorąco.Czy może czegoś się dowiedziałaś więcej na ten temat? Podaję Ci mój e-mail tymek10@vp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A moze macie niedoczynnosc tarczycy tez sa podobne objawy zrobic TSH .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Basia Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Tarczyce robilam .Wyniki prawidlowe mieszcza sie w normach.Ale na forum tarczycy powiedziano ,ze te wyniki w dolnych normach i moje objawy (uczucie zimna)odpowiadaja niedoczynnosci.I rzeczywiscie bo Thyrozolu poczulam sie lepiej.Nie marzne juz tak ale marmurek zostal.Jak patrze na to - to slabo mi sie robi i wyobrazam sobie najgorsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 zarzyj serie zwyklego rutinoskobinu,po nim powinno ci to zejsc,moja corka miala bardzo podatne cialo na roznego rodzaju zasinienia since,byle dotkniecie i siniak jak chodzila na basen ze szkoly to musialam sie niezle tlumaczyc bo cala w sincach,ktoregos dnia bedac u mojej pani ginekolog temat zszedl na dzieci i przy okazji tego dowiedzialam sie wlasnie o rutino,zadzialalo,teraz profilaktycznie raz na kwartal zazywa serie i narazie jest spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wera67 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Musicie dobrze nasmarować swoje picze i wtedy wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość przemekukw Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Z pewnością warto pójść do lekarza. To może być poważna sprawa. [url=http://speczona.org]choroby skóry[/url] są dziś wielkim zagrożeniem, a być może jest to właśnie tego objaw, warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jagababa Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zróbcie sobie badania w kierunku HCV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałam sine plamy na ciele podejrzewali białaczkę, ale okazało się ze to HCV wirusowe zapalenie wątroby typu C. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi