Gość Bolek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Czy mając tą chorobę można palić trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krysia Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Hmm sama sie zastanawiam czy ogolnie przy chorobach serca mozna to palic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość rasta z ciasta Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja sie nie znam, ale ganje mozna jesc (np. w jajecznicy) lub pic (np. Makumba) :) JAH iS M!GHTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Palacz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja tez mam zwezenie aorty i lubie sobie przypalic i jeszcze nie umarlem wiec mysle ze mozesz sobie zapalic ale nie za duzo ;D i jak nie bedziesz robil jakiegos wysilku po spaleniu to bedzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi