Gość Wiola1012 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam. Do administratora! 13.10.2012r. zamieściłam post *Interpretacja wyniku holtera EKG*. Jeszcze wczoraj był a dziś chciałam na niego wejść i go nie ma. Co się z nim stało? Pozdrawiam Wiola1012 Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Został przyklejony do wątku już istniejącego. Jeśli jakiś wątek już był poruszany na forum, warto dopisać swoje pytanie do wątku głównego i nie ma potrzeby zakładania nowego. Do tego służy wyszukiwarka - aby nie dublować tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Czyli do jakiego wątku został przyklejony, bo nie rozumiem? Pierwszy raz dodałam post na tym forum, właśnie 13 października tego roku. Gdzie jest mój wątek? Pozdrawiam. Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość VIOLUNIA 40 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Prosze usunac post z godziny 21:21 DNIA 2012.10.15 nerwica *objawy,jakie,kiedy?ktore najczesciej?jak dajecie sobie z nimi rade......... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość VIOLUNIA 40 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 DO ADMINISTRATORA!!!! Prosze o powazne potraktowanie mojej prosby...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam serdecznie to ja w takim razie proponuje o usuniecie całego watku?bedzie sprawiedliwie ,bo to juz przechodzi ludzkie pojecie.........co sie dzieje ....tez prosze o powazne potraktowanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Halo administratorze. Zadałam Ci pytanie gdzie dokładnie jest mój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wiola1012: oto link: http://forum.kardiolo.pl/temat12375,5.htm Na przyszłość zapraszam do wyszukiwarki. Violunia40, kamea2: przeczytam wątek i podejmę decyzję czy usunąć wybrane posty czy cały wątek. Bardzo bym prosiła o kulturę wypowiedzi i szacunek względem siebie. Celem forum jest pomaganie sobie nawzajem, nie kłótnie. Proszę pamiętać, że w przypadku nie dostosowania się do mojej prośby i dalszych kłótni, będę mogła na stałe zbanować poszczególne osoby. Co do ostatecznej decyzji w sprawie wątku - jutro poinformuję Państwa tutaj. Póki co, część wpisów została usunięta i w razie potrzeby będę usuwała dalej i w razie konieczności banowała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Badzo dziękuje za podjecie sie wyjasnienia zaistniałej sytuacji. z poważaniem Kamea2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość VIOLUNIA 40 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dziekuje i z całym szacunkiem przyjmuje do wiadomości przekazana mi wiadomość. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Pani Administrator prosiłabym o usunięcię pustych stron z forum nerwica, objawy bo utrudnia to pisanie na wątku. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Elka123 niestety nie mam możliwości usunięcia tego, to puste strony, na których były posty i forum zapamiętało taką liczbę stron. Gdy pojawią się nowe posty, strony zostaną zapełnione i dalej będą dochodziły nowe. Póki co proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Stron jest zaledwie kilka i mam nadzieję, że w ciągu dnia czy dwóch te braki się wyrównają ciekawą rozmową. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Jezeli robimy taka czystke to prosze wykasowac moje wpisy od dnia 13 pazdziernika.Gdzie wszystko sie zaczęło ,jak czyscic to wszystko ,A watek niech moze zostanie bo jest potrzebny Kamea2. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dobrze kamea2, usunę Pani wpisy z dn. 13.10.2012. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dziękuję Pani Administrator za wyjaśnienie, jesli nie można to damy radę, pozdrawiam i miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Proszę od 14 pazdziernika z nerwow mała pomyłka ...........OD do dzis................ Cytuj Odnośnik do komentarza
violunia40 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja takze prosze o usuniecie moich wpisów od tego własnie dnia 13.10 2012.Lepiej bedzie jak do tego nie bedzie nikt wracał ....jest mi przykro z tego powodu:( prosze o zostawienie wątku ....bo jest nas duzo z ta paskudna choroba i jest nam to bardzo potrzebne....prosze o wyrozumiałosc.. spokojnej nocy VIOLUNIA40 Cytuj Odnośnik do komentarza
violunia40 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 WSZYSCY JESTESMY TA SYTUACJA ZDENERWOWANI OD 14 .10.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Drogie Panie, czyli mam usunąć wszystkie wpisy z tego wątku od 14 października - czy to w pełni oczyści atmosferę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Moje zdanie jest takie ze tak .....ale to tyczy mnie i moich wpisow ,moze inni swoje chca zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kitki Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Uwazam ze jak najbardziej mozna by było usunąć wszystkie wpisy bo od 14 a juz na pewno od 15 w wiekszosci tylko o *tamtej sprawie* rozprawiono na forum, najlepiej usunąc i nie wracac do tematu - takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam. Odnalazłam swój doklejony do innego wątku post, ale pani administrator ucięła na pewno jedną odpowiedź do mnie i jej nie wkleiła, bo jej nie ma. O ile dobrze pamiętam to chyba była odpowiedź od bodajże Marty, ale nie mam 100% pewności czy dobrze zapamiętałam nick. Czy mogę prosić o doklejenie tej odpowiedzi? Jeśli chodzi o wyszukiwarkę to niestety nie do końca działa ona tak jak powinna i trudno w niej coś znaleźć. Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Widzę, że na razie nie ma odzewu na moja prośbę więc jeszcze raz ponawiam apel do administratora o doklejenie brakujących odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Klaudunia1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Nie wiem czym to jest spowodowane, ale na zarejestrowanym koncie nie mogę udzielić odpowiedzi, moje posty nie są w ogóle dodawane, czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego tak jest i czym to jest spowodowane? To już na prawdę zaczyna być bardzo irytujące, bo wprowadzane są jakieś zmiany bez wyjaśnienia nam forumowiczom, to jest ewidentny brak szacunku do nas!!!! Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam.. Bardzo proszę o usunięcie postu z dnia dzisiejszego z wątku z nerwicy się wychodzi napisanego o godz.11,32 nick sufurowaty dzięki wielkie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi