sskomplikowany Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 *Natomiast co do zbliżonych tematycznie wątków...* wątki są tożsame nie zbliżone . Ale jest plus w ich rozłączności . Tematy przez google rozpoznawane jako taqi ściągają na forum więcej poszukujących internautów ... Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To nie jest tożsamy temat. Posty odnoszą się do problemu operacji tętniaka w różnych ośrodkach kardiologicznych. Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam Znowu pojawił się ZDROWY i wyraża niecenzuralne opinie na mój temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dziękuję za zgłoszenie. Obraźliwe fragmenty zostały usunięte a użytkownik ponownie zablokowany (chociaż w jego przypadku nie ma to aż takiego znaczenia, bo prędzej czy później jakoś udaje mu się tu wracać). Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dziękuję za szybką interwencję. Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam ponownie. No tak ZDROWY wraca jak bumerang , ale mnie to absolutnie nie przeszkadza , że jest obecny na forum i wyraża swoje opinie czy nawet krytykuje ale niech to robi jednak w sposób ogólnie przyjęty przez cywilizowanego człowieka( komputer i internet jest przecież dobrem wymyślonym przez człowieka i dla człowieka). Każdy ma prawo do swoich poglądów i to jest prawo człowieka rozumnego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdrowy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam serdecznie panią administrator ja w formie pokojowej tak dla informacji niawiem w co sie tu gra ale uwarzam że brak jest na forum jakiej kolwiek sprawiedliwości otóż najpierw zdrowa posądza mnie że mam dwie jażnie co jest sprzeczne następnie kiedy wyrażam dość grzecznie swoje zdanie na pewne tematy zarzuca mnie się obelgi w takim razie pytam czy wolno kogoś obrażać jak to robią trzy panie że tak powiem inteligentnie i mimo że jest to obrażliwe nic sie z tego nie robi czy wolno Jadwidze zarzucać że jest osobą niewierzącą ? Myśle że zamiast skupiać się na wrogości do mnie to powinna pani również upomnieć te panie bo niewiem czy gorsze jest to że w sposób hamski ja bronie honoru forum przed dogadywaniem Jadwidze czy inteligentne obrażanie pani Jadwigi przez te osoby i uważam że te panie chcą aby Jadwiga usuneła sie z tego forum.Jednym słowem trzy dorosłe panie dorwały ofiare i prubują swoich sił to nie jest w porządku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość annasylwia Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam Zwracam sie z prośba o usuniecie mojego konta na watku *Z nerwicy sie wychodzi* oraz moich postów na ile to jest możliwe. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zdrowy - Twoje wypowiedzi są poniżej akceptowalnych granic, dlatego są usuwane. Krytykę można wyrażać w sposób kulturalny. Myślę, że nie ma potrzeby, abyś w taki sposób bronił kogokolwiek na forum, ponieważ bronione przez Ciebie osoby same proszą o usuwanie niecenzuralnych wypowiedzi. W takim przypadku Twoja *misja* traci chyba sens. Wspomniane przez Ciebie użytkowniczki są w stanie wyrażać się kulturalnie, a nie moim zadaniem tutaj jest upominanie użytkowników, aby mówili coś innego niż chcą wyrazić. Annasylwia - szkoda, że chcesz opuścić to forum, ponieważ wiem, że długo byłaś tu lubianym gościem. Konto zostanie za chwilę usunięte, jednak nie ma możliwości przeszukania całego forum i usunięcia wszystkich Twoich wypowiedzi. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz :) Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Pani Admninistrator. Zwracam sie z prośbą o ocenę, czy to co się dzieje na watku *Z nerwicy się wychodzi* ma zwiazek ze zjawiskiem *trollowania*. Przed chwilą otrzymalam informację na temat istnienia w internecie takiego zjawiska. Nie będac znawcą , nie mam wątpliwości, że to co się dzieje na watku od paru miesięcy ,wyczerpuje znamiona trollowania. Myslę, ze watki poswięcone tematom nerwicy, depresji, które potrafią zniszczyć ludzkie zycie powinny znajdowac się pod szczególną ochroną. Prosze Panią o sprawdzenie , czy moje przypuszczenie jest sluszne i o uczynienie w tej sprawie tego, na co pozwalaja obowiązujace przepisy.Łacze wyrazy szacunku.J.Szpaczyńska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Tak Jadwigo ;ten watek powinien być pod szczególną ochrona -ciągłe cytowanie przez Jadwigę*wybranych* fragmentów niektórych ksiązek ,artykułów zakrawa o manipulacje...prosze P. Administrator o zwrócenie na to uwagi.. pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam, Wszystkie wątki są na bieżąco obserwowane pod kątem trollowania. Wszelkie przejawy takich działań są natychmiast rozwiązywane. Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wawamati Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, Bardzo prosze o usunięcie mojego profilu:wawamati,(po prostu nie będę już korzystać z serwisu) Dziekuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, Konto zostało usunięte. Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Administratora. Prosze o skasowanie mojego zdublowanego postu z dnia dzisiejszego z godziny 8.58.Dziękuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaasia Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam! Bardzo proszę o bliższe zapoznanie się z treścią postów zamieszczanych przez użytkownika* jadwigaszpaczyńska * na wątku z *nerwicy się wychodzi* .W wypowiedziach w/w użytkownika cały czas przewija się treść religijna.Jawnie narzuca swój tok myślenia na innych forumowiczów,między innymi poprzez *wtapianie* swoich osobistych sugestii tz. przypisków do kopiowanych artykułów ,co narusza i zniekształca pierwotną treść danego art.. Proszę przeczytać post ostatnio dodany z godz. 8:30 i 8:58..a w szczególności wierszowane przemyślenia czyli /obrażanie, dyskryminowanie innych za odmienne zdanie w kwestii religii. wiary.i metod stosowanych w wychodzeniu z choroby/. Dziękuję. Proszę przeczytać ostatnio dodany wiersz przez ta panią. tz.jej osobiste przemyślenia...z godz. 8;30 i 8;58 .Proszę pouczyć użytkowniczkę ,że tego typu treści,przesłania,myśli które próbuje narzucić innym użytkownikom nie mają nic wspólnego z tematem pt.*z nerwicy się wychodzi*, nie pomagają a wręcz odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zdublowane posty są na bieżąco usuwane. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników. Regulamin nie zabrania dyskusji na temat wiary. Jeżeli pojawiają się treści niezgodne z przekonaniami innych użytkowników można to w kulturalny sposób skomentować lub zignorować. Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam Administratora. Na skutek mojego niedopatrzenia w moim dzisiejszym poscie z godziny 13,23 na wątku *Nerwica lekowa-jak z nią walczyć* w dziale nerwica natręctw , puściłam fragmenty takich samych postow, co czyni ten post niepotrzebnie wydłużonym.. Prosze o skasowanie powtórzonych informacji.Z góry dziękuje. J.Szpaczynska Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Usunęłam zdublowany fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam adinistrator prosze o usuniecie wszystkich moich postow i usuniecie mojego konta z przyczyn osobistych.bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zapomnialam dodac ze na watku nerwica lekowa jak z nia walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Administrator prosze usun to pilne Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam, Konto za chwilę usunę. Nie ma możliwości usunięcia postów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość picka25 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam administrator prosze o usuniecie mojego konta,bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi