Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nadciśnienie a medycyna komórkowa dr Rath

Gość tom7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich nadciśnieniowców ! mam 38 lat od 17 lat leczę nadciśnienie i dotychczas się to udawało od jakiegoś roku zaczeło mi skakać i lekarz zaczoł podwajać mi dawki ale nic nie pomaga dlatego szukam w końcu coś co mi w tym pomoże i tak trafiłem na medycynę komórkowa dr rath i brzmi obiecującą ale czy to działa czy miał ktoś z tym kontakt lub zna ludzi którzy to stosowali ?

Witam, Nie doradzam Panu odstawienia wszystkich leków i przejście na opisaną wyżej metodę. Warto mieć własny ciśnieniomierz, często mierzyć ciśnienie tętnicze i tętno, zapisywać wyniki i dowiedzieć się od swojego lekarza jak ma Pan reagować, gdy wartości ciśnienia są wysokie, a jak gdy są niskie? Najprawdopodobniej nie wykorzystał Pan jeszcze wszystkich możliwości stosowania farmakoterapii...

Dziękuje za szybką odpowiedź Nie mam zamiaru odstawiać leków chyba że ciśnienie będzie się zmniejszało , chodzi mi czy ktoś stosował tą metodę , zażywał te witaminy i czy dało to efekty jak opisuje to dr rath , czy mogą wystąpić przy braniu tych suplementów jakieś działanie niepożądane - jaka jest o nich prawda , chociaż sam się domyślam jak samemu się nie sprawdzi to się nie dowiesz czy ktoś z ludzi na forum to stosował lub zna takich ludzi i jakie były efekty

Dzięki , też jak czytam to zdania podzielone naiwny nie jestem ale jak się bierze już tabletki 17 lat to czasami człowiek z bezradności chce w to wierzyć nie chodzi o pieniądze tylko czy sobie nie zaszkodzi jak nie to myślę ze może spróbować dać szanse z dużą dozą zwątpienia oczywiście bez zmieniania lekarstw po prostu tak coś dodatkowego