miodzio Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam mam stwierdzona miazdzyce zyl dlawice niestabilna nadcisnienie i zalozone 2 stenty pierwszy byl zalozony na 70%zwezeniu a drugi przy 80%zwerzeniu zyly minelo2 miesiace od zabiegu zle sie czuje mecze sie puchna mi nogi czy to normalne czy mam szanse wrocic do pracy pracuje fizycznie duzo dzwigania ciezkich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Miodzio, Prawdopodobnie chodzi o miażdzycę tętnic wieńcowych, a nie żył. Obrzęki nóg oznaczają, że serce może być niewydolne i prawdopodobnie trzeba ędzie zmienić trochę leki, ktore Pan przyjmuje. Proponuję wrócić do swojego lekarza, z którym można również omówić sprawę ewentualnego powrotu do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
miodzio Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dziekuje bardzo za odpowiedz czyli powrot do pracy jest mozliwy rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi