Gość andrzej28 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Cześć mam 28 lat lekarz neurolog stwierdził u mnie nerwicę i lekką depresje.Mam zawroty głowy,drżenie ciała,trzęsą mi się ręce nogi mam jak z waty,nudności,osłabienie,problemy ze snem.Zażywałem Venacorn,Atarax potem Venlectine,Propranolol,Sedam3,nie pomagało teraz biorę Venlectine,Nilogrin i też nic zan ktoś może jakieś dobre leki które by pomogły jedynir Propranolol coś mi pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AnjaMama Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wiesz, u mnie to samo stwierdził neurolog.Nerwica lękowa z depresją.Miałam do tego potężne przewlekłe bóle głowy.Dostałam lek Elicea i Nilogrin na bóle głowy.Po dwóch tygodniach zażywania czuję się o wiele lepiej.Nerwy uspokoiły się i co najważniejsze głowa prawie nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andrzej28 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No ja biorę dalej te leki i nic lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi