Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak dostać się do Śląskiego Centrum Chorób Serca w Zabrzu

Gość Ryjek

Rekomendowane odpowiedzi

Podpinam się pod wpis Gość Adam Ta GorJadą na opinii Religi, jeżeli szukacie dobrego ośrodka kardiochirurgii to na pewno nie w Zabrzu a zwłaszcza dzieci. Sprzęt mają to prawda ale LUZIK jeszcze większy.Bogowie.kardiochiryrg się uwija robi co może, jest w tym dobry, ale co z tego kiedy cała reszta myśli,że na tym koniec i nie wiele z siebie daje. 

Podpinam się pod wpis Gość Adam Ta GorJadą na opinii Religi, jeżeli szukacie dobrego ośrodka kardiochirurgii to na pewno nie w Zabrzu a zwłaszcza dzieci. Sprzęt mają to prawda ale LUZIK jeszcze większy.Bogowie.kardiochiryrg się uwija robi co może, jest w tym dobry, ale co z tego kiedy cała reszta myśli,że na tym koniec i nie wiele z siebie daje. 

Witam, mam pytanie czy ktoś z Was był z dzieckiem na kardiologii dziecięcej jak to tam wygląda. Jestem z Warszawy i nie wiem co mam zabrać czy cały czas będę mogła być z dzieckiem? Córka ma PDA do zamknięcia. Nie wiem jak to tam wygląda jak opieka i nocleg chciała bym być cały czas przy niej. Był ktoś w takiej samej sytuacji? Jak to się tam odbywa? Proszę o pomoc.