Gość Rainbow Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam mam problem z moim przełykiem. W gardle pojawia mi się gula i puchnie mi jama ustna za pierwszym razem spuchła mi też część ciała ręce nogi klatka podobne jak przy pokrzywce zewnętrznej. Gulka znika tylko i wyłącznie po zażyciu leków np takich jak encorton. Pojawia się ona po zjedzeniu czego kolwiek, wysiłku, lub po prostu samo z siebie nie wiem od czego może to być jeśli ktoś miał podobny problem i wie od czego to powstaje prosiłbym o podzielenie się o jaką kolwiek informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Drogi Panie Rainbow, Proponuje rozmowę z lekarzem, który zapisał Panu Encorton. Wstępnie można myśleć o reakcji uczuleniowej na jakiś składnik pokarmowy. Warto wyjaśnić, co jest tym czynnikiem uczulającym? Wtedy będzie można unikać tego składnika w pokarmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi