Gość Jagg Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Witam. Obecnie mam przepisany lipanthyl supra 160. Zażywam na razie Milurit 300 i zastanawiam się, czy można to ze sobą łączyć? Aktualnie mam cholesterol 1012 a trójglicerydy 5730 i nie żartuje, bo choruje na ciężką i nieuleczalną chorobę zwaną Glikogenoza typ 1A Von Gierkego :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ABC Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Podczas kompleksowego badania krwi wyszły tg na poziomie 500. Biorę już lipanthyl Supra 160 około 5 lat, w różnych półrocznych eksperymentach tj codziennie- spada do ca 150, co drugi dzień na poziomie 200, przestaję znowu 500. Mam 65 lat problemy jak inni tj libido- spadek od ca 3 lat zero, sen 3-4 godz. Nie kojarzyłem tych dolegliwości z lekiem lipanthyl, bardziej z wiekiem. Straszne, brak chyba w ulotce właściwego podkreślenia tych zagrożeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi