Gość Dominikon Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, mam problem tak jak w temacie, łuszczy mi się skora na twarzy i nie mam żadnych czerwonych plamek nawet mnie nie swędzą te miejsca (mam w kilku miejscach na brodzie i jak żuchwa tylko już tam mi się nie łuszczy tylko jest bardzo sucha, możne to od golenia bo akurat w tych miejscach) dodam jeszcze że najgorzej jest rano gdy umyje twarz woda, wtedy mam strasznie napięta skore. prosze o odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dominikon Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Odpowie mi ktos ?1000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania005 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 To znaczy o co pytasz bo nie bardzo wiadomo ?Zgaduje że pytasz czy to łuszczyca ?Nikt tego nie powie na odległość nie widząc zmian .Może żle pielęgnujesz skórę ,może czymś podrażniasz .Spróbuj myć mydłem Dove ono nie wysusza .Możesz posmarować kremem i zobaczysz czy pomoże .A jesli się martwisz to do dermatologa ,nie trzeba skierowania . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi