Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochani! Czy moze ktos tak jak ja panicznie boi sie upalow? Ja wychodzac nawet na kilka minut na slonce czuje sie masakrycznie (bardzo szybkie i mocne bicie serca,dusznosci,lęk,scisk zoladka i bol glowy). Jeszcze rok temu nie mialam takich schiz,jezdzilam nad jezioro,opalalam się i wszystko bylo oki a ten rok to katorga.Z utesknieniem czekam na chlodniejsze dni ale ogladajac prognoze pogody to na chlodek sie nie zanosi,wrecz przeciwnie istne tropiki :/

Gość echhhhhhh80

Witaj. mam identycznie!! Boje sie upałów bo od razu robi mi sie słabo no i dodatkowo uderzenia gorąca które niestety nie mam czym schłodzić. Zima te uderzenia łatwo się schłodzi ale w upał to tragedia. Nie mogę pojąć jak ludzie wytrzymują tak wysokie temperatury kiedy skora cała parzy, nie da się funkcjonować w ogole, Nie jezdze nad wode ani nigdzie , siedzęw domu a wychdozę rano tak do 11 lub 12 a czasem wieczorem. Dodatkowo ma skurcze dodatkowe serca więc siłą rzeczy bojęs ie isc bo jak sama piszesz serce zaczyna szybciej bic i tworza mi sie te skurczaki. marze o temp do 25 stopni wtedy jest fajnie cieplutko i mozna w koncu cos zrobic

Gość Bożenka82

Ja mam to samo jak tylko widze w prognozie temperaturę 30 stopni lub więcej ogarnia mnie strach, lęk, panika. W nocy nie umie spać serce wali szybko, nawet sie trzęsę tak jak to jest ze strachu. Czekam na temperatury niższe niż 30 stopni boje sie normalnie o zycie to straszne 😕