Gość pipi23 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Hej kochani! Czy moze ktos tak jak ja panicznie boi sie upalow? Ja wychodzac nawet na kilka minut na slonce czuje sie masakrycznie (bardzo szybkie i mocne bicie serca,dusznosci,lęk,scisk zoladka i bol glowy). Jeszcze rok temu nie mialam takich schiz,jezdzilam nad jezioro,opalalam się i wszystko bylo oki a ten rok to katorga.Z utesknieniem czekam na chlodniejsze dni ale ogladajac prognoze pogody to na chlodek sie nie zanosi,wrecz przeciwnie istne tropiki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość echhhhhhh80 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witaj. mam identycznie!! Boje sie upałów bo od razu robi mi sie słabo no i dodatkowo uderzenia gorąca które niestety nie mam czym schłodzić. Zima te uderzenia łatwo się schłodzi ale w upał to tragedia. Nie mogę pojąć jak ludzie wytrzymują tak wysokie temperatury kiedy skora cała parzy, nie da się funkcjonować w ogole, Nie jezdze nad wode ani nigdzie , siedzęw domu a wychdozę rano tak do 11 lub 12 a czasem wieczorem. Dodatkowo ma skurcze dodatkowe serca więc siłą rzeczy bojęs ie isc bo jak sama piszesz serce zaczyna szybciej bic i tworza mi sie te skurczaki. marze o temp do 25 stopni wtedy jest fajnie cieplutko i mozna w koncu cos zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
brodacz88 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Może nie to że się boję upałów,ale bardzo nie lubię gorąca nie to ze sie zle czuje tylko czasami z tego gorąca mi sie nieprzyjemnie zakręci w głowie,i tak jak wy czekam na chłodniejsze dni ale sierpień ma być masakryczny,no cóż trza to jakoś wytrzymać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bożenka82 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja mam to samo jak tylko widze w prognozie temperaturę 30 stopni lub więcej ogarnia mnie strach, lęk, panika. W nocy nie umie spać serce wali szybko, nawet sie trzęsę tak jak to jest ze strachu. Czekam na temperatury niższe niż 30 stopni boje sie normalnie o zycie to straszne 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi