Gość Dianna Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Słyszał może ktoś o tym? Może ktoś miał taki test robiony? Czytałam właśnie na necie że to może wykryć różne schorzenia, i pomaga też na nerwobóle, w sensie może znaleźć ich przyczynę Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam Diannę, Jest wiele testów obciążeniowych. Prawdopodobnie ma Pani na myśli próbę wysiłkową EKG. U młodych kobiet to badanie ma niezbyt wysoką wartość. Znacznie korzystniej jest wykonać wysiłkową echokardiografię, jednakże dostępność tego badania jest znacznie utrudniona. U starszych kobiet elektrokardiografia wysiłkową (wysiłkowe EKG) nie odbiega swoją przydatnością od mężczyzn i zawsze warto je wykonywać - jeżeli nie ma przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin7733 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W Krakowie w firmie Noma Medica Volla robią dobre testy zdrowotne. Mi akurat wykonywano tutaj test obciążeń EAV. Oni mają specjalne aparaty IMEDIS (więcej na ich stronie -www.medicavolla.eu), są to aparaty medyczne, podczas gdy w innych placówkach używają zazwyczaj sprzętu bez takiego certyfikatu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piter12 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wystarczy zrobić testy u fachowca , który bada urządzeniami firm Imedis, Biors, reszta urządzeń to raczej zabawki. Ma duże znaczenie fachowośc i umiejętnośc obsługi tych urzadzeń przez badającego i nie musi to być lekarz. W Polsce to zupełnie inne dziedziny i zazwyczaj nie popierane przez Izbę Lekarską no i nie mające dużego związku z medycyną konwencjonalną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość vvved Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o takie kompleksowe badania organizmu to dobrą opcję ma Noma Medica w Katowicach na tę chwilę. Chodzi mi o darmowe badania analizatorem kwantowym. Robią to w całej Polsce od 1 kwietnia. Można dokładnie przebadać organizm, dokładność takiego badania jest na poziomie 90%. Już się zapisaliśmy z żoną telefonicznie (nr tel 533310889). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lucass Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Mnie siostra namawia na badania kwantowe w Noma Medica. Ktoś na tym był? Teraz można się za darmo przebadać w ramach większej kampanii profilaktycznej jaką robią. Jeszcze ponoć u nas w Katowicach mają wolne terminy. Siostra ma dzwonić jakoś na dniach. Kontakt, tel i maile do rejestracji są na www.medicavolla.eu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi