krzysztof1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Masz racje Bet, ale nie dotyczy to kuracjuszy którzy maja formę leczenia uzdrowiskowe leczenie szpitalne, w tym wypadku można składać nowy wniosek następnego dnia po powrocie z sanatorium, dotyczy to pobytów o statusie uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne, decyzje o formie kuracji podejmuje lekarz balneolog w NFZ na podstawie wyników badan oraz przebytych zabiegów operacyjnych i historii choroby. Co do spotkania grupy, jestem na tak jak tylko termin nie będzie kolidował z moim wyjazdem do sanatorium. Bet zarejestruj się na forum nasze sanatorium, tam ja działam dość intensywnie, organizuje się kilka spotkań grup w roku i będziesz na bieżąco z wyjazdami sanatoryjnymi,polecam.Pozdrawiam Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 KRZYSZTOF1 muszę się tym zainteresować, dziękuję za informacje. Czy należy zasugerować lekarzowi rodzinnemu aby odpowiednio wniosek wypisał, że na uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne? Udanego poniedziałku, całego tygodnia i szybkiego weekendu :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Bet,pomyliłaś się, uzdrowiskowe leczenie szpitalne, lekarz rodzinny może zakreślić taka rubrykę w wniosku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kochani :) zainicjujmy coś wspólnego. Bawmy się życiem i bądźmy oparciem dla oczekujących. Spotkamy się latem. Cieszmy się,że jesteśmy cali i zdrowi i silniejsi od innych. Jestem chyba naiwna, bo ciągle marzę o czymś wielkim....... zaczniemy od grupki, potem setka, a może za kilka lat tysiące i nasi profesorowie razem z nami. Czy to marzenie o wspaniałej bajce? Wierzę, że jest to możliwe, ale sama w to wierzyć nie mogę, bo najpierw musi być garstka, potem setka, a jeszcze później tysiące :) I z tą nadzieją pozostawiam Was tej nocy :) Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza
mirek61 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witaj BET Bardzo się cieszę że piszesz i znajdujesz czas na pomoc innym.Ja tylko czasem jestem na forum żeby poczytać co nowi piszą. Teraz piszę bo 16 kwietnia minęło trzy lata od operacji wymiany mojej chorej zastawki aortalnej i chcę się pochwalić że lepiej nie czułem się nigdy !! Serdecznie pozdrawiam , Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 MIREK61 Ta sama moja rocznica minęła 17 stycznia:) U mnie też wszystko wróciło do normy. Mam wrażenie, że obroty życia osiągnęły wyższy pułap niż przed operacją, a zawsze byłam bardzo aktywna. I na dodatek myślę, że to nie jest szczyt moich możliwości :) Mirek, w takim razie pozostaje nam tylko zabierać się do SERDUCHA :) Miłej niedzieli, pozdrawiam ............. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witaj Bet, jak widzę znowu wracasz do tematu spotkania, może tym razem się uda,w lipcu jestem dyspozycyjny i wypoczęty gdyż w czerwcu mam sanatorium. Myślę ze temat warto ponawiać gdyż takie spotkanie grupy sercowców to wspaniała idea, wymiana swoich doswiadczen.Co do mnie to wszystko ok. prawie już zapomniałem ze miałem operacje i aby tak dalej. Pozdrawiam Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 :) Cieszę się na odzew:) Dziękuję:) Już taka jestem - nie lubię odpuszczać, zwłaszcza kiedy jest coś fajnego do zrobienia:) Niech zbierze się nas kilka osób. Za rok kilkanaście, za dwa kilkadziesiąt........... Przecież to możliwe, nie sądzicie? Ja niestety w lipcu nie mogę, Ewentualnie ostatni tydzień lipca, może przełom lipca i sierpnia? Ostatnio proponowałam Lądek Zdój.Chętnie bym tam pojechała. Jednak nad morzem również byłoby fajnie się poznać, pobawić. Zachęcam do aktywności i propozycji. Cieszę się,że czujecie się chłopaki dobrze. Dlatego do dzieła:) Zdrówka, szczęśliwego tygodnia........... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam po latach. Życzę wszystkim zdrowia i szczęścia w 2020 roku ! Ze swoistym uporem zastanawiam się czy można tę grupę: Budujemy Serducho reaktywować? Jest sens? Czy jest szansa? Jeszcze raz - najlepsze życzenia NOWOROCZNE! Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mirek61 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witaj Bet. Właśnie mając trochę czasu zawitałem na stronę Serducha. Bardzo się cieszę że jesteś. Pozdrawiam serdecznie w ten trudny czas i życzę spokojnych Świąt. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 W dniu 11.04.2020 o 08:04, Gość Mirek61 napisał: Witaj Bet. Właśnie mając trochę czasu zawitałem na stronę Serducha. Bardzo się cieszę że jesteś. Pozdrawiam serdecznie w ten trudny czas i życzę spokojnych Świąt. Mirek Jestem, jestem:) dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam je:) Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi