Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Masz racje Bet, ale nie dotyczy to kuracjuszy którzy maja formę leczenia uzdrowiskowe leczenie szpitalne, w tym wypadku można składać nowy wniosek następnego dnia po powrocie z sanatorium, dotyczy to pobytów o statusie uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne, decyzje o formie kuracji podejmuje lekarz balneolog w NFZ na podstawie wyników badan oraz przebytych zabiegów operacyjnych i historii choroby. Co do spotkania grupy, jestem na tak jak tylko termin nie będzie kolidował z moim wyjazdem do sanatorium. Bet zarejestruj się na forum nasze sanatorium, tam ja działam dość intensywnie, organizuje się kilka spotkań grup w roku i będziesz na bieżąco z wyjazdami sanatoryjnymi,polecam.Pozdrawiam Krzysztof.

Kochani :) zainicjujmy coś wspólnego. Bawmy się życiem i bądźmy oparciem dla oczekujących. Spotkamy się latem. Cieszmy się,że jesteśmy cali i zdrowi i silniejsi od innych. Jestem chyba naiwna, bo ciągle marzę o czymś wielkim....... zaczniemy od grupki, potem setka, a może za kilka lat tysiące i nasi profesorowie razem z nami. Czy to marzenie o wspaniałej bajce? Wierzę, że jest to możliwe, ale sama w to wierzyć nie mogę, bo najpierw musi być garstka, potem setka, a jeszcze później tysiące :) I z tą nadzieją pozostawiam Was tej nocy :) Uściski

MIREK61 Ta sama moja rocznica minęła 17 stycznia:) U mnie też wszystko wróciło do normy. Mam wrażenie, że obroty życia osiągnęły wyższy pułap niż przed operacją, a zawsze byłam bardzo aktywna. I na dodatek myślę, że to nie jest szczyt moich możliwości :) Mirek, w takim razie pozostaje nam tylko zabierać się do SERDUCHA :) Miłej niedzieli, pozdrawiam .............

Witaj Bet, jak widzę znowu wracasz do tematu spotkania, może tym razem się uda,w lipcu jestem dyspozycyjny i wypoczęty gdyż w czerwcu mam sanatorium. Myślę ze temat warto ponawiać gdyż takie spotkanie grupy sercowców to wspaniała idea, wymiana swoich doswiadczen.Co do mnie to wszystko ok. prawie już zapomniałem ze miałem operacje i aby tak dalej. Pozdrawiam Krzysztof.

:) Cieszę się na odzew:) Dziękuję:) Już taka jestem - nie lubię odpuszczać, zwłaszcza kiedy jest coś fajnego do zrobienia:) Niech zbierze się nas kilka osób. Za rok kilkanaście, za dwa kilkadziesiąt........... Przecież to możliwe, nie sądzicie? Ja niestety w lipcu nie mogę, Ewentualnie ostatni tydzień lipca, może przełom lipca i sierpnia? Ostatnio proponowałam Lądek Zdój.Chętnie bym tam pojechała. Jednak nad morzem również byłoby fajnie się poznać, pobawić. Zachęcam do aktywności i propozycji. Cieszę się,że czujecie się chłopaki dobrze. Dlatego do dzieła:) Zdrówka, szczęśliwego tygodnia...........