rafti70 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cześć Bet ! O jakiej łączności mówisz ? Gdzie co i jak ? napisz bliżej !!! Bardzo Płosze......... Pozdrawiam rafti70 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Rafiti70 Nie *płosz mnie* :) nie wiem o co pytasz? jaka łączność? Nie mogę się doczytać tego co sama wyskrobałam :) Pytasz *gdzie, co i jak?* w kwestii wyjazdu? Pozdrawiam - Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
rafti70 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cześć BET !!! Tak chodzi mi o to czy coś z tego wyjazdu , tudzież spotkania wyjdzie ? Jeżeli tak to co , jak i kiedy ? :)) Pozdrawiam RAFTI 70 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Rafti70:) przepraszam za Rafiti :) odeszłam od tysiąca stron pisania różnych wspaniałości do pracy, było już poźno i nacisnęłam nie te literki co było potrzeba. Przepraszam. Do wyjazdu naszej grupki nie dojdzie, bo nikt nie potwierdził po moim ostatnim zapytaniu chęci takiego wyjazdu. Zorganizowałam wyjazd ale nie z grupą Serducha. Chyba nie powinnam nawet tak mówić - *grupa* bo nie powstała:) Mieszkasz niedaleko, więc wpadnij do nas do Lądka. Może poznałeś kogoś sercowego, to zabierz z sobą. Utworzymy małe serduszko:) Cofnij się do wcześniejszych zapisów w temacie Serducha, ja wszystkie namiary tam podałam. Pozdrawiam - Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
rafti70 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cześć BET ! A w jakim terminie bedziesz ? Masz juz zaklepany termin to podaj prosze a postaram się wpaść. Byłoby miło spotkać się - prawda. Pozdrawiam i czekam na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj Bet.,ja tez proszę o termin,w lipcu jestem w Kudowie Zdrój 28 dni rehabilitacja,może się uda dojechać do grupy na kilka dni,fajnie się organizują wyjazdy integracyjne na forum sanatoryjnym,ja tez tam jestem,pozdrawiam grupę i Ciebie Bet. Krzysztof1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 :) No proszę, jak się chłopaki rozkręciliście:):):) Cieszę się.Podajcie swoje e-maile - tam wszystko ustalimy. Z Kudowy jest rzut beretem. Ze szklarskiej trochę większy, ale można trafić do celu :) Pozdrawiam - Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
rafti70 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cześć BET ! Oto mój e-mail. Pozdrawiam rafalboks@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cześć kolego, odpowiedź znajduje się w Twojej poczcie :) Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj Bet tylko nie krzycz na nas,bo bedzie jak z ta Pania ktora sie topila a maz nie ratowal pytaja dlaczego nie ratuje a on mowi skad mam wiedziec ze sie topi,ona bez przerwy krzyczy,dla Ciebie moj e-mail krzysztof100@wp.pl,chcesz to masz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 A dlaczegóż to bym miała krzyczeć Krzysztofie1. Ok, biorę sobie Twój mail, tylko dla siebie, nie pozwolę nikomu podglądać :) Aż to biedaczka się nakrzyczała! A panowie, jak to panowie - zupełnie obojętni na krzyk kobiety. Mogla płakać, to może wzruszyła by tego swojego męża :) Zaraz piszę do Ciebie, zajrzyj do poczty:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Bet jak fajna dziewczyna jakaś to może podejrzeć ba nawet wskazane,a krzyczenie to mały żarcik nie bierz do serca.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Krzysztof, ja już teraz nic nie biorę do serce. Nie chłonie ono. - jakieś żelazne czy kosmiczne.................... nic nie przylgnie :) Warfin robi swoje, wszystko przepłukuje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Puk, puk, puk czy jest tam ktoś? Co sądzicie o przedłużonym weekendzie w listopadzie? Myślę o 9,10, 11-tym listopadzie????? Może znaleźlibyśmy coś ciekawego na Groupon-ie nad morzem? Pozdrawiam Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nieobecny Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam, Może być morze:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zdrowych i radosnych Świąt Wam wszystkim życzę. Rodzinnego kolędowania, zabawy przy rozpakowywaniu prezentów, spódniczek i spodenek z gumką w pasie, błogiego leniuchowania :) Wesołych Świąt ! Bet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich:) co u Was słychać,? Czy coś się zmieniło od ostatnich naszych rozmów? Czy podejmujemy jeszcze raz temat? Może tym razem morze? Pozdrawiam mocno. Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam Ciebie szanowna Bet i wszystkich kardiologicznych osobnikow,próbujmy może tym razem się uda,byłoby milo aczkolwiek po dotychczasowych próbach widzę ciemność, myślę ze dużo naszych działa na forum nasze sanatorium gdzie regularnie organizują spotkania w różnych ciekawych miejscach, ja również tam działam, gdyż corocznie jeżdżę do sanatorium czy to prywatnie czy z NFZ-u ale temat godny uwagi i popieram. Dla Ciebie Bet mały żarcik-dzwoni synowa do teściowej i pyta, mamo kto przewija synka jak narobi w majtki, mama czy tata, oczywiście ze mama mówi teściowa wiec synowa na to-to mama się zwija i szybko przyjeżdża bo synek się tak nachlał ze do toalety nie trafil,mam nadzieje ze się nie pogniewaz.Pozdrawiam grupę serducho i życzę miłego dnia Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 :) Super żart na rozpoczęcie dnia:) Nie należę do gniewalskich, postaram się jedynie zapamiętać i powtórzyć:) Również *to* czarno widzę, ale co mi szkodziło przy chwili natchnienia zapytać????? Pozdrawiam Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
maciejewski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Siema bet.:-) no to fajnie ze mam jeszcze ten temat.ok. a teraz do rzeczy. Trzeba zrobic spotkanie i juz.ja mysle ze 24 czerwca w augustowie na molo.co wy na to? To oczywiscie zart. Ale cos musimy zrobic bo tak zyc nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 MACIEJEWSKI, jeśli żarty zaczynają się Ciebie trzymać, to oznaka wyraźnego powrotu do zdrowia i niebawem pełni sił:) Gratuluje. Mazury - fajna sprawa, choć mile drogi ode mnie:( Masz rację - trzeba trochę powymyślać. Ciekawe, czy ktoś jeszcze będzie tematem zainteresowany? Pozdrawiam Ciebie i wszystkich nas czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciejewski Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A wiesz co bet? Ja to taki do ludzi jestem ale bardziej to bym w lesie mieszkal w szalasie i ryby lowil,a takze zwierzyne dzika ganial po lesie.no coz,pewnie reszta ludzikow to domatorzy,ja teraz tez ale czekam tylko wypadu gzies za miasto ,to odrazu odzyje.juz w sobote jezdzilem vw transporterem swoim.moze i za wczesnie ale jakos nie moglem sie powstrzymac,fajnie bylo.w czwartek tez pojade na dziesieciny(swoje stare osiedle w bialymstoku)do lekarza zwolnienie przedluzac.buzialeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Cześć wszystkim :) Czy myślicie, że można byłoby podjąć jeszcze jedną próbę zorganizowania pobycia razem? Może latem? Dajcie znać. Nawet jeśli jesteście na *NIE* Wówczas wiadomo co robić dalej??:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysztof1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam wszystkich kardiologicznych, jestem na tak, z tym ze jestem zależny od NFZ i przydziału sanatorium z którego korzystam corocznie, zawsze staram się tak składać dokumenty aby wyjazd był w sezonie letnim, ale gdy nasze spotkanie nie będzie kolidowało z terminem przydziału to bardzo chętnie się przylacze.Pozdrawiam Bet i wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 KRZYSZTOF, ja również mam już coś zorganizowane. Myślałam sobie, że może w sierpniu coś powymyślać. Lipiec niech pozostanie dla rodziny, a sierpień dla nas i rodziny:) Jak to robisz, że co roku korzystasz z NFZ-u? Przecież dopiero po roku czasu od zakończenia sanatorium można składać wniosek, do tego 18 miesięcy oczekiwania = 2,5 - 3 lat od jednego do drugiego sanatorium???? Podpowiedz coś:) A co myślisz: na jaki czas moglibyśmy coś zorganizować? Jaki rejon kraju? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi