Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Rafti70:) przepraszam za Rafiti :) odeszłam od tysiąca stron pisania różnych wspaniałości do pracy, było już poźno i nacisnęłam nie te literki co było potrzeba. Przepraszam. Do wyjazdu naszej grupki nie dojdzie, bo nikt nie potwierdził po moim ostatnim zapytaniu chęci takiego wyjazdu. Zorganizowałam wyjazd ale nie z grupą Serducha. Chyba nie powinnam nawet tak mówić - *grupa* bo nie powstała:) Mieszkasz niedaleko, więc wpadnij do nas do Lądka. Może poznałeś kogoś sercowego, to zabierz z sobą. Utworzymy małe serduszko:) Cofnij się do wcześniejszych zapisów w temacie Serducha, ja wszystkie namiary tam podałam. Pozdrawiam - Bet

A dlaczegóż to bym miała krzyczeć Krzysztofie1. Ok, biorę sobie Twój mail, tylko dla siebie, nie pozwolę nikomu podglądać :) Aż to biedaczka się nakrzyczała! A panowie, jak to panowie - zupełnie obojętni na krzyk kobiety. Mogla płakać, to może wzruszyła by tego swojego męża :) Zaraz piszę do Ciebie, zajrzyj do poczty:) Pozdrawiam

Witam Ciebie szanowna Bet i wszystkich kardiologicznych osobnikow,próbujmy może tym razem się uda,byłoby milo aczkolwiek po dotychczasowych próbach widzę ciemność, myślę ze dużo naszych działa na forum nasze sanatorium gdzie regularnie organizują spotkania w różnych ciekawych miejscach, ja również tam działam, gdyż corocznie jeżdżę do sanatorium czy to prywatnie czy z NFZ-u ale temat godny uwagi i popieram. Dla Ciebie Bet mały żarcik-dzwoni synowa do teściowej i pyta, mamo kto przewija synka jak narobi w majtki, mama czy tata, oczywiście ze mama mówi teściowa wiec synowa na to-to mama się zwija i szybko przyjeżdża bo synek się tak nachlał ze do toalety nie trafil,mam nadzieje ze się nie pogniewaz.Pozdrawiam grupę serducho i życzę miłego dnia Krzysztof.

MACIEJEWSKI, jeśli żarty zaczynają się Ciebie trzymać, to oznaka wyraźnego powrotu do zdrowia i niebawem pełni sił:) Gratuluje. Mazury - fajna sprawa, choć mile drogi ode mnie:( Masz rację - trzeba trochę powymyślać. Ciekawe, czy ktoś jeszcze będzie tematem zainteresowany? Pozdrawiam Ciebie i wszystkich nas czytających.

A wiesz co bet? Ja to taki do ludzi jestem ale bardziej to bym w lesie mieszkal w szalasie i ryby lowil,a takze zwierzyne dzika ganial po lesie.no coz,pewnie reszta ludzikow to domatorzy,ja teraz tez ale czekam tylko wypadu gzies za miasto ,to odrazu odzyje.juz w sobote jezdzilem vw transporterem swoim.moze i za wczesnie ale jakos nie moglem sie powstrzymac,fajnie bylo.w czwartek tez pojade na dziesieciny(swoje stare osiedle w bialymstoku)do lekarza zwolnienie przedluzac.buzialeeeee

Witam wszystkich kardiologicznych, jestem na tak, z tym ze jestem zależny od NFZ i przydziału sanatorium z którego korzystam corocznie, zawsze staram się tak składać dokumenty aby wyjazd był w sezonie letnim, ale gdy nasze spotkanie nie będzie kolidowało z terminem przydziału to bardzo chętnie się przylacze.Pozdrawiam Bet i wszystkich forumowiczow.

KRZYSZTOF, ja również mam już coś zorganizowane. Myślałam sobie, że może w sierpniu coś powymyślać. Lipiec niech pozostanie dla rodziny, a sierpień dla nas i rodziny:) Jak to robisz, że co roku korzystasz z NFZ-u? Przecież dopiero po roku czasu od zakończenia sanatorium można składać wniosek, do tego 18 miesięcy oczekiwania = 2,5 - 3 lat od jednego do drugiego sanatorium???? Podpowiedz coś:) A co myślisz: na jaki czas moglibyśmy coś zorganizować? Jaki rejon kraju? Pozdrawiam