Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość michalin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam 23 lata . Dwa miesiące temu byłem u lekarza rodzinnego gdyż nasiliły się u mnie bóle pod mostkiem , serca , wzdłuż kręgosłupa , Po zrobieniu badania na heliobacter okazało sie ze nie mam bakteri wrzodowej ,(gdyż czesto tez mam zgage i dolegliwości żołądkowe zwłaszcza w okresie jesiennym) nastepnie lekarz skierował mnie na badanie potasu tez w normie , usg jamy brzusznej takze niczego nie wykazało . Następnie EKG , po którym pani doktor stwierdziła , że to nerwobóle i przepisała mi hydroxyzinum . Brałem to przez dwa tygodnie póki co czasem boli mnie serce , a pozatym strzelają mi stawy dosyc nienaturalnie ,dodatkowo nadmierne pocenie sie pod pachami z czego czesto wynika wysypka podobna do potówek , często też czuje stan podgorączkowy. Po objawach czytałem ze moze to byc bolerioza? Proszę o opinie.

Witam Michalina, Opisywane dolegliwości nie są typowe dla określonej choroby. Jeżeli nadal będą się powtarzały, to warto wrócić do lekarza i opowiedzieć mu o swoich problemach. Nerwobóle w klatce piersiowej mogą zależeć od zmian w kręgosłupie piersiowym i/lub szyjnym i dlatego warto zbadać kręgosłup. Mozna zacząć od rentgena.