Gość michalin Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam! Mam 23 lata . Dwa miesiące temu byłem u lekarza rodzinnego gdyż nasiliły się u mnie bóle pod mostkiem , serca , wzdłuż kręgosłupa , Po zrobieniu badania na heliobacter okazało sie ze nie mam bakteri wrzodowej ,(gdyż czesto tez mam zgage i dolegliwości żołądkowe zwłaszcza w okresie jesiennym) nastepnie lekarz skierował mnie na badanie potasu tez w normie , usg jamy brzusznej takze niczego nie wykazało . Następnie EKG , po którym pani doktor stwierdziła , że to nerwobóle i przepisała mi hydroxyzinum . Brałem to przez dwa tygodnie póki co czasem boli mnie serce , a pozatym strzelają mi stawy dosyc nienaturalnie ,dodatkowo nadmierne pocenie sie pod pachami z czego czesto wynika wysypka podobna do potówek , często też czuje stan podgorączkowy. Po objawach czytałem ze moze to byc bolerioza? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Michalina, Opisywane dolegliwości nie są typowe dla określonej choroby. Jeżeli nadal będą się powtarzały, to warto wrócić do lekarza i opowiedzieć mu o swoich problemach. Nerwobóle w klatce piersiowej mogą zależeć od zmian w kręgosłupie piersiowym i/lub szyjnym i dlatego warto zbadać kręgosłup. Mozna zacząć od rentgena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi