Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka bo na pewno od stanu zapalnego miałaś ta krew. Nawet jak masz jakieś tam hemoroidy, to nic Ci nie będzie. Pobierz leki i przejdzie. Raka nie masz na pewno. Daj sobie spokój z tymi chorobami i żyj jak młoda dziewczyna, ciesząc się tym zyciem a nie wyszukiwaniem chorób.

Haha Aniu wolałabym je wymienić na lepsze, ale zabieram co mi oddają, tylko Ty nie pozbyłas się teściowej, może dobrą myśl, poddala Julka przy następnej wizycie u lekarza sprzeda Ją. Julka jesteś zdrowa, daj sobie spokój, na pewno, to od stanu zapalnego a poza tym czasami jak sa jakieś zatwardzenia, czy nawet jedzenie nieodpowiednie, może się zdarzyć jakas kropla krwi, to nie od razu rak, nic Cię już nie boli, a wszystkie te dupno- przednie kłopoty zapalne przyczyniły się do tego, nawet mogłas miec podrażniony odbyt od stanu zapalnego i byle dotknięcie papierem powodowało krwawienie. Julka tak na marginesie gdyby cos bylo poważnego, to by ci to nie minęło tak szybko, a krew nie byłaby świeża i jasna i w kale też by była krew. Sorry wszyscy czytający za takie dokładny i niesmaczny teks ale chciałam, żeby Julka zrozumiała to wszystko i dotarło to do niej.

No tez mi się tak wydaje Ela, że by mi nie przeszło, tylko byłoby pewnie coraz gorzej ze mną.. a ja odpukać czuję się coraz lepiej, psychicznie też.. może to też ma jakieś znaczenie.. a ta krew, mam nadzieję, że to od jakiegoś stanu zapalnego i że więcej się to nie powtórzy

No te czopki biorę od wtorku no to w sumie 3 dni, na opakowaniu jest napisane, że jeżeli po 3 tygodniach objawy nie ustąpią to żeby się zgłosić do lekarza, więc może póki co niepotrzebnie się martwię.. Owsiki nie wiem, nie zauważyłam nic takiego, może zrobię to na pasożyty.. A jeszcze tak co do tej krwi no to dzisiaj, że tak powiem zrobiłam duża qpe, wybaczcie że tak dosłownie.. I ta krew była i potem zaczęło mnie piec i swędzieć, tak jakby tam była jakaś rana i się znowu otworzyła, bo potem jak poszłam siku to przy sikaniu piekło nawet, ech no nie wiem sama, ale miałam już spokój i teraz znowu stres.. :(

Julka wybacz dziewczyno ,ja tez sie potrafie uzalac nad soba opisywac to i owo ale na jasny gwint nikt by mnie nie zmusił zeby pisac jak s,,,,,,,,,,,m i co sie tam dzieje ,,,,,,jak cie to niepokoi ta juz lepiej lataj do jednego lekarza i tam mu wszystko opowiadaj,,,,,,bo to tak na powaznie jest mało apetyczne co Ty opisujesz brrrrrrrrrrpozdrawiam Cie serdecznie,moze to tylko ja to tak odbieram ale trudno.....

Ech no nie wiem, ja po prostu mam takie wrażenie, że tam się dzisiaj tak jakby znowu jakaś rana *otworzyła*.. I strasznie piekło, tak samo jak w ten dzień gdy pierwszy raz zobaczyłam krew na papierze.. Ja tam nic takiego na tym tylku moim nie widzę, nie wiem co to może być,

:) na razie objawy ustąpiły :) chociaż jedyne co zostało to chyba te stany ppdgoraczkowe, dzisiaj np. jest mi tak dziwnie gorąco.. i w ogóle często gdzies ok. 23 mi się robi gorąco, a jak sie położe do łóżka to już w ogóle.. ale temp. nie mierze, żeby sie dodatkowo nie denerowac, a tak poza tym to dawno tu nic nie pisałam :)

No to chwała Bogu i wszystkim świętym .Julka ja dzisiaj zrobiłam naleweczkę na rozgrzanie organizmu -ćwiartka wódki ,do tego ścierasz na grubej tarce imbir -3 łyżki ,do tego 5 łyżek cukru brązowego plus 10 gożdzików plus łyżka cynamonu .Musi stać w ciemnym 10 dni i codzinnie pomiąchać trzeba .Jest pyszniutka -w razie potrzeby 20 kropli na dzień .Ja tam się w kroplomierz bawić nie będę ,kielicha i już .Musisz zrobić wtedy ci przejdzie wszystko .

Oo dziękuje Ania za przepis, w weekend sobie zrobię taką naleweczke :) chociaż mam trochę takiej naleweczki z malin, też rozgrzewa nieźle, mam takie pytanie, odnośnie mojego taty, rok temu miał guza na nerce, usunęli go, niby wszystko było ok, a teraz od jakiegoś czasu strasznie mu si.ę pogorszył wzrok i ma straszne bóle w prawym biodrze, ledwo chodzi, do lekarza nie chce iść, bo twierdzi, że poprostu go bola stawy czy coś.. ja sie troche naczytałąm o tych rakach i tak myślę, że to może jakiś przerzut być do kości. nie wiem jak zaciągnąc tate do lekarza, pewnie jak go będzie tak bolało, że nie bedzie mógł wytrzymać to pójzie