Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedziałam Kielce , że Ty potrafisz symulować i przewracać się na izbie przyjęć , czy tak się zachowuje normalny człowiek ?????????????? Ja jestem za mało inteligentna aby to zrozumieć!!!!!!!!!!!! A Julka może być leczona TYLKO PRZEZ PSYCHIATRĘ!!!!!!!!!!!! Dobranoc, idę oglądać wesoły film , bo dzisiaj jest Wszystkich Świętych i ksiądz kazał nam sie radować bo mamy ogólnie imieniny.

Ania ja po prostu bardzo się przestraszyłam tej krwi dzisiaj no :( do tego jak dodam te bóle brzucha i te stany podgorączkowe no to po prostu na myśl mi przychodzi tylko jakiś nowotwór jelita czy coś ;( ewentualnie nowotwór odbytnicy, ale oprzy tym nie powinnam miec bóli brzucha chyba, ech no nie wiem nie denerwuj sie tylko napisz mi szczerze co o tym myślisz, o tej krwi dzisiaj i w ogóle

Julka ja cię nie wyleczę ani nie wiem od czego ta krew .Idz do lekarza .Możesz mieć jakieś hemoroidy ,nie wiem co ale na pewno w wieku 19 lat nie masz guza jelita ani żadnego raka .................na to trzeba zapracować .Kiedyś miałam coś takiego że nie mogłam jesc ,wszystko mi się cofało po przełknięciu .Poszłam do lekarza i nawet mi gastro nie zlecił bo stwierdził że na poważne choroby jestem za młoda a miałam chyba 30 wtedy .Dał mi lek na zap,żołądka i rzeczywiście mi przeszło .Nadmienię ze był to Helicid .Ty masz 19 lat a przerabiasz choroby wieku starczego . Gastrolog zapisał ci leki -na żołądek i jelita .Myślisz że po co na jelita ?Po to zebyś brała bo widocznie taka jest potrzeba przy objawach które mu podałaś .Ty leków nie bierzesz i dziwisz się że masz następne dolegliwości .

Ech mam nadzieję, że to nic groźnego, ale ta krew dzisiaj przyznam mnie dobiła, tez myslę, że jestem za młoda na takie nowotwory, ale nie mogę tego wykluczyć.. normalnie z tego wszystkiego tak mnie rozbolała głowa, że nie mogę wytrzymać.. to pieczenie dzisiaj może miec jakiś związek z tą krwią?

Wiesz co Julka, czy Ty uważasz, że my na odleglość umiemy leczyć, albo mamy rentgen w oczach, Mówię ci to po raz kolejny spisz sobie na kartce od pierwszej strony jakie masz dolegliwości, co cię niepokoi, co ci dolega i odczytaj to jutro lekarzowi, bo nam to się chyba już wyczerpały możliwości uświadamiania ciebie co i jak i nawet zabrakło sił żeby ciągle powtarzać to samo. I powiem to co ktoś juz chyba napisał, jeśli moja córka tak by się zachowywała jak ty to nawet gdybym już była tak stara że z balkonikiem bym chodziła a ona miała 80 lat to tez bym ją wzięła za fraki i zaprowadziła do lekarza, nie wiem jak rodzice mogą codziennie słuchać tego co ty wymyślasz i niereagować. Daj sobie spokój i na prawdę idź do lekarza bo my jesli moge powiedzieć w imieniu ogólu to chyba już ci nie pomożemy. Powodzenia Julka,

Wiem, że mi nie pomożecie. Idę jutro do lekarza, oddam ten mocz do badań, potem pójdę do rodzinnego i wszystko opowiem, a jak kolejny raz mi powie, że nie widzi podstaw do żadnych badań itd to nie wiem co zrobię :( Ania myślisz, że wtedy jak mnie badal ten gastrolog gdyby było coś nie tak to by wyczuł? jakieś guzy czy coś?

Może z niektórymi moimi *chorobami* przesadzam, ale tego, że mam bóle w brzuchu, stany podgorączkowe, opuchniete nadgarstki, do tego od dzisiaj krew przy wypróżnainiu i nie tylko jestem pewna i muszę wiedziec skąd te objawy. Aha do tego wiem, że mam nerwicę