Gość ania05 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Rada Sufura grozi złamaniem termometru i wlaniem rtęci do dupy ............:)..wtedy to już będzie jazda .Nawet Instytut Chorób Tropikalnych nie pomoże .Wiecie co ja już się w głos śmieje z tego wszystkiego .Takiego przypadku nie było chyba tu od początku istnienia forum . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka ..jaka jest temat Twojej pracy magisterskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dobe sufur dobre......................moze jak pzed snem sie posmieje to moje serducho nie bedzie wriowac ,bo was inaczej zamecze jak Julka.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Sory za literki ale ja jak zwykle robie kilka rzeczy razem ,,,a i klawiatura mi szfankuje.... ide sprawdzic sobie temperature...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kamea tylko pod pachą ,pod pachą .........nie rozkręcaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tematu pracy magisterskiej nie znam, będe ją pisać za 4 lata. Jeżeli mówicie że taka codziennie podwyższona temperatura nie powinna mnie niepokoić to się Was posłucham i nie będe zwracać na nią uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Z emocji dzisiaj chyba wszyscy mają i dlatego muszę iść już spać. DOBRANOCCCCCCC Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka za 4 lata to Ty juz pracy magisterskiej nie napiszesz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 No byłam u corki ,miała taki do czoła i mam 36,4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A taki teciowy gdzies na dnie jakies szafki ,...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Taki do czola jest malo dokladny ,najlepszy jst ten co do buzi sie bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Rtęciowy........ Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dobranoc ja juz na dzis ma dosc ,spokojnej nocki do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tak jeszcze przed snem musiałam zajrzeć do naszej telenoweli, Julka tak dla ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę, robię to tylko jak jestem umierająca (przeziębienie czy inne grypsko i to nie zawsze) ale dziś odszukałam termometr i tak dla ciekawości zmierzyłam mam 37.3 i nie wiem czy panikować czy iśc do lekarza czy zignorować to i wiesz wybieram tą ostatnia wersję, bo wiem, ze temperatura zmienną jest, tak jak ciśnienie, puls i co mam się na wyrost martwić, jak ma coś być to się rozwinie wcześniej czy później i nie musze na to czekać. Ja na dziś dośc mam tego ubawu, może jutro Jula nasz rzuci ciekawszy temat do obrabiania. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julka..jestes moze na nk?podaj namiary na siebie,,bardzo mnie ciekawi jak Ty wygladasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ELKA 123..,powinnas dzwonic po karetke..no bo wiesz ,to juz duza tem...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kielce właśnie jadę na pogotowie, bo też się martwię, taka temperatura łojejejjjjj , olaboga haha Oj Julka Julka, Dobra teraz już dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość baskabaska1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A co ja mam powiedzieć...jak od dłuższego czasu mam tylko 36,00 stopni pod paszką i teraz właśnie też mierzyłam, ja to dopiero powinnam się martwić...Julka wolałabym już te Twoje 37,3, ja robię się już zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 dobranoc wszystkim..!!!!!!!!!!julka wylacz juz komputer dla ciebie tez dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 O no to temp. taka jaką ja mam najczęściej jak sobie mierze, dobra nie będe Was już zadręczać moimi chorobami, pójdę do lekarza tylko nie bardzo wiem jakiego, nk jakieś tam mam ale nie korzystam, więc moje zdjęcia tam są nieaktualne :) jedynie co to fb a wyglądam, hm normalnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 podaj julka nk..to taka mala prosba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Julita Cydejko, poszukaj, nie chce mi się wchodzić na nk bo obecnie korzystam z internetu z telefonu i zanim by się ta nasza klasa załadowała to bym usneła ;) acha i nie wiem czy nie mam tam zablokowanej galerii czy coś, dawno nie byłam tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Chociaż nie bardzo wiem co ma do tego wszystkiego to jak wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Julka..fajna dziewczyna z Ciebie...przestan myslec o chorobach,powiem tylko tyle,szkoda by bylo aby taki kwiat sie zmarnowal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Julka KIELCE dobrze gada fajna laska z Ciebie i porzuć te wymyślanie chorób i ciesz się swoją młodością. Na starość będziesz ględzić a teraz nie szukaj czego nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi