Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka na prawdę, nie wiem czy bawisz się tym czy na prawdę masz takie schizy, ale jedno i drugie jest straszne, to moze masz owsiki jak cię tak tyłek swędzi, weż dziewczyno nie wyszukuj kolejnych chorób tylko skup się na konkretach i idź z tymi konkretami do lekarza.

Oczywiście, że Julka potrzebuje pomocy tylko że żaden człowiek nie wymyśla co rusz jakiejs choroby tylko jak coś mu dolega to idzie z tym czymś konkretnie do lekarza i albo to ma albo nie i wierzy lekarzowi że jest zdrowy czy chory a Julka wymyśla juz 100 chorobę i co rusz dochodzi nowa, Zaden człowiek o zdrowych zmysłach nie wpada w taką paranoje, nawet mając nerwicę takich cudaków co chwilę nie wymyśla,

Ania zaskoczę Cię, bo Clotrimazol wkupiłam w poniedziałek i od poniedziałku go używam. nie rozumiem po co bym miała pisać o krwawieniu skoro bym go nie miała?? Po prostu po wypróżnieniu się zauważyłam na papierze krew, więc się zaniepokoiłam, potem poszłam siku, wytarłam jeszcze raz okolice pupy i krew była znowu czyli po prostu leci mi z d888y krew ;( do tego bóle, stany podgorączkowe no kurde boje się, że to nowotwór jelita grubego ;(

Co z tego, że ja chodze po lekarzach, jak oni twierdzą, że jest wszystko w porządku, ledwo mi dali skierowanie na morfologie, nie mówiąc o innych badaniach :( a prywatnie nie stac mnie żeby za każde badanie płacić, więc co ja mam zrobić w tej sytuacji??

Wiesz Julka moja babcia też miała miedzy innymi nowotwór jelita, nie lubię tego wspominać, bo to było straszne cierpienie i dla niej i nam było ciężko,patrzeć na jej cierpienie, ale chodziła po ścianach, wyniki miała złe i strasznie chudła, więc mało prawdopodobne żebyś go miała.

Julka więc jedynem wyjściem jest pójście do lekarza i opowiedzenie mu o WSZYSTKICH SWOICH OBJAWACH począwszy od pierwszych na krwi z tyłka skończywszy .Może rzeczywiście jesteś na coś chora .Kto to wie .Przecież tu nie ma lekarzy .Możesz mieć zespół jelita drażliwego ale możesz mieć też hemoroidy albo guza jelita .Bez badań nie przekonasz się co to jest .Tak więc jutro z rana do lekarza .Nie masz innego wyjścia .

Ech, KAMEA NIE ROBIE SOBIE ŻADNYCH JAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile razy mogę to powtarzać, dobra może z tymi rakami kratni, nosogardła czy tak kości przesadzałam, ale w tym momencie na prawde się boję, że moge mieć coś z jelitem grubym.. krew, bóle brzucha, teraz ta krew.. ;(