Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

A tak poza tym to poczytałam trochę o białaczkach i w sumie to objawy by się zgadzały.. a ból brzucha może byc spowodowany powiększeniem śledziony.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewlek%C5%82a_bia%C5%82aczka_szpikowa moje objawy idealnie pasują..

Julka nie widziałam chorego na białaczkę z dobrą morfologią krwi .No ale ty zapewne jesteś wyjątkiem -jedynym na świecie .Ja już kończę pisanie i wyperswadowywanie ci chorób ,zaczyna mnie to kosztować zbyt dużo nerwów .To już nawet nie jest śmieszne .Idz jutro do lekarza i powiedz mu o białaczce,nadgarstkach ,morfologii ,śledzionie ,ziarnicy ,wszystkich rakach które maiałaś i masz ,i wszystkim co cię niepokoi .Życzę ci wszystkiego dobrego .Obyś z tego wyszła .

Chciałam sie tylko dowiedzieć czy to jest możliwe z ta bialaczką, a jeszcze mam pytanie o to PLT jaka jest wkoncu norma? raz czytam, że 100-400, raz ze 100-300 raz że 150-350... i ja juz sama nie wiem, a wydaje mi się, że ja mam to jakieś wysokie, jeszcze chciałam zapytac jak zrobić jakieś badanie w kierunku boreliozy? czytałam o jakims teście ELISA ale jak sie go robi i gdzie?

Mam jeszcze takie pytanko.. czy te bóle po lewej stronie mogą być spowodowane np. bólem jelita grubego? dzisiaj po wypróżnieniu nie jestem pewna na 100%, ale chyba na papierze miałam krew ;( jednak była ona strasznie jasna, taka jasnoróżowa dlatego nie wiem czy mi się zdawało czy to może po prostu był kał, a poczytałam trochę i bóle po lewej stronie podobno mogą być od jelita.. ech jak się domyślacie boję się bardzo, żadnych biegunek czy coś nie mam, żadnych zaparć ani nic tylko dzisiaj to dziwne cos na papierze :( ech w ogóle możliwe jest w wieku 19 lat nowotwór jelita grubego? tym bardziej przy dobrej morfologii? powidzcue mi bo normalnie zaraz do jakiegoś szpitala chyba pojadę żeby mnie zostawili i zrobili jakieś badania

Kielce, umiem rozróżnić okres od innego krwawienia. Ech powiem jeszcze tyle, że dzisiaj po kąpieli kiedy robiłam siku strasznie mnie piekło, nie będe już pisać gdzie domyślcię się.. Ech boże najgorsze to że rokowania przy tym nowotworze są strasznie złe ;(

Miałam nie reagować, ale jednak coś napiszę. Julka może masz hemoroidy dziewczyno jakbyś miała raka to na pewno wyniki z morfologii coś by złego pokazały, a u ciebie są w normie. Idź do lekarza jutro i powiedz co podejrzewasz u siebie, co cie boli, powiedz, że już nie mozesz się na niczym skupić tylko na swoich bolach, na tym co ci dolega i lekarz się do tego ustosunkuje. Tu z nas każdy twierdzi, że to nerwica, ale nikt ci diagnozy nie wystawi na 100 % więc tylko lekarz może stwierdzić co i jak, bo jak tak dalej pójdzie do na prawdę wylądujesz w szpitalu ale psychiatrycznym, A jak cię swędzi to może masz zwykły stan zapalny, to nic grożnego idź do apteki poproś o jakaś maść i przejdzie.

Istny horror, wczoraj tak się nie przestraszyłam jak dzisiaj wiadomością od Julki i diagnozą Kielce!!!!!!!!!!!!!!!! No szok !!!!!!!!!!!!!! Jedz do szpitala i Kielce też to się może spotkacie na psychiatrii bo to się tylko tak może skończyć , jest pewnie jakaś rejonizacja ale może akurat Wasze miasta do tego pasują i wtedy będziesz mógł poznać Julkę osobiście. Jest jeszcze jedna możliwość pojechać na dyżur do szpitala do Niemiec bo polscy lekarze mogą się pomylić w diagnozie.!!!!!!!!!!!!!

Ech no wiem, że mam niby ta morfologie w normie ale ta krew to mnie po prostu dzisiaj dobiła ;( jeszcze te bóle po lewej stronie moje, stan podgoraczkowy ;( boże mam nadzieję że to tylko hemoroidy chociaż ja żadnych hemoroidow u siebie nie zauważyłam nigdy.. ;( po prostu siedzę i płacze nie wiem co mam zrobić czy jechać do szpitala czy co ;( ech ostatnio, gdzieś może ze 3 tygodnie temu strasznie mnie też ta pupa swędziała, wybaczcie że tak pisze może trochę wulgarnie, i w sumie takie swędzenie miałam dosyć często.. Dzisiaj rano to straszne pieczenie a teraz ta krew no ja nie wytrzymam ;(

Miałam już nie pisać ale mam pytanie .Kupiłąś Clotrimazol ?Grzybica po antybiotyku objawia się świądem i krwawieniem ......Jesli nie wykupiłas i nie smarowałaś to masz to na własne życzenie a na pewno nie kupiłaś bo gdybyś smarowała to nie było by świądu ,pieczenia i krwi .Następnego raka wymyśliłas ....mój tata jest po raku jelita i zanim zaczęło się krwawienie to miał takie bóle że chodził po ścianach i był zielono fioletowy a nie jakieś tam pobolewania .A przed tem schudł jakieś 20 kilo więc u ciebie pewnie raka nie ma .Ale nie martw się to się leczy ,tata żyje i ma się dobrze (odpukać )Jak tak dalej pójdzie to ci chorób do końca roku zabraknie ..............a bynajmnij w onkologii .A testy też na borelioze o dupę potłuc .Objawów nie masz więc szkoda pieniędzy tym bardziej że częśto wychodzą fałszywe więc i tak nie uwierzysz jak zrobisz .