Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja zdałabym się na opinię chirurga i on powinien wiedziec co zrobić w takim przypadku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja bym zrobiła kolonoskopię, może chirurg sam da mi skierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dzień dobry .Ogłaszam wszem i wobec że zaginoł mój fant na loterię hemoroidową .Otóż pająk Stefan jak go nazwałam nie pokazuje się od pamiętnego wieczoru kiedy to ogłosiłąm loterię .Czy zamiast niego moge wystawić 2 nożne stworzenie pod postacią mojego ślubnego ?Robotny ,przystojny z samochodem ,dużo je ,indywidualista ,znak zodiaku Panna ?Lat 43 ,wzrost 180 .Czekam na werdykt .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Haha Ania no co Ty lepszy swój wróg niz nowy, wycofaj go z aukcji. Julka jak tam żyjesz czy coś wymyslasz, w jaką chorobę uderzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 No właśnie nie przemyślałam tego do końca .Wycofuję .Szkoda by było bo dobry chłopok .Czasami tylko mam ochotę go zabić ,poćwiartować i spalić w piecu centralnego ogrzewania ,ale to tylko czasami .Tak więc na loterię oddaję ........teściową .Tylko będzie trzeba zabrac ją na własny koszt z jej miejsca zamieszkania . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Teściową, dobre Ania :) jeszcze żyje ;) dzisiaj krwi ni ebyło, brzuch troche dal o sobie znać, ale za to zobaczyłam jakiś śluz na qpie... i nie wiem co to i skąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Hmmm może wiecie Wy? pomocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ale co wiemy ?Śluz skąd ?Może masz dni płodne .albo coś zjadąłś .Na całe szczęście to nie jest objawa żadnego raka .uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 No właśnie nie patrzyłam czego to może być objaw, ale mam nadzieję, że nie raka. chociaż nigdy wcześniej czegoś takiego chyba nie miałam.. więc to chyba nowy objaw u mnie.. ech normalni eboję się poniedziałku, że lekarz nic tam nie wykryje.. i wtedy nie wiem co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Będziesz się martwić w poniedziałek .Od tego jest lekarz i wizyta żeby cię dalej pokierował i nie wychodz bez daleszych wskazówek z gabinetu w razie czego .Oczywiście niczego takiego nie przewiduję ale nie zapomnij o tym w razie czegoś . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Wiem wiem, jak nic nie wykryje to najlepiej będzie jak mi da skierowanie na kolonoskopię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witajcie. Oj Julka *jak nic nie wykryją* tak piszesz i oby nic nie wykryli, chyba o to chodzi. Ania zostaw teściową, toć to tez skarb, który dostajemy w posagu razem z mężem. Miłej niedzieli a Julka jutro marsz do lekarza i czekamy na pozytywne wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Oj mam nadzieję, że będa pozytywne, chociaz tym razem wolałabym żeby jednak coś tam lekarz znalazł, jakiegos hemoroida czy coś, żebym nie musiała robic czasem kolonoskopii... dzisiaj bez krwi, bez bólów, wczoraj też.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Julka powiedz mu wszystko odnośnie tej krwi i bóli i leków które bierzesz .Bo zanjąc ciebie po wizycie wymyslisz coś jeszcze :)Ja idę sprzątać bo miałąm goście i mam zmywania jak stąd na Kamczatkę .......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tragedia! dzisiaj nie było chirurga ;( zadzwonili rano, że go nie będzie dzisiaj, idę jutro.. ale powiem Wam, że od kilku dni czuję się wreszcie NORMALNIE. żadnych bóli, żadnej krwi, jedynie co to mnie tyłek swędzi ;) i w nocy dzisiaj było mi jakos gorąco.. ale temp nie mierzyłam, bo już nawet nie wiem gdzie termometr schowałam i nie chciało mi się go szukać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jaka to tragedia. Myślałem że rak! Aż bałem się czytać po tragedia. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Oj wybacz Rolnik, że tak Cię nastraszyłam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jakbyś wcześniej wykupiła leki to już dawno by było lepiej zołzo !No to czkamy do jutra na wiesci z krypty :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No teraz to trochę żałuje, że wcześniej nic na ten brzuch nie kupiłam sobie.. ciekawa jestem bardzo co mi ten chirurg powie, juz bym miała za sobą a tak to do jutra jeszcze znowu czekac ech Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Złośliwość losu moja droga .Chirurg pewnie zachlał wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jakis dyżur miał w szpitalu.. i nie mógł przyjść, no dobra jakoś do jutra przeżyje :) kurde no najgorzej będzie jak mi powie, że ani hemoroidów ani nic innego tam nie ma, wtedy poproszę o skierowanie na krew utajoną i na pasozyty może i jak to wyjdzie ujemne to już daje sobie spokój z lekarzami, chorobami itd ;) Pójdę dopiero gdzieś za rok w wakacje sobie zrobię morfologię Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam ....Co slychac u szanownego grona?Julka ...zadnych nowosci nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam, no więc chirurg przepisał mi jakieś czopki Hemorectal.. i kazał brać, jakby sytuacja się powtórzyła to mam dopiero wtedy przyjść, powiedział, że byc może od Clotrimazolu się podrażniła skóra albo ogólnie od tego zapalenia no i stąd ta krew.. no i nie wiem czy to zostawić już w spokoju cy jeszcze robić jakieś badania, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Kurza twarz ,to nie zajrzał ci do tyłka ?To partacz :)Myślę ze zostaw w spokoju ten tyłek i zapodaj sobie te czopki .Chirurg wie co mówi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ania do tyłka zajrzał, jak zajrzał to zapytał się czy mnie coś tam boli, powiedziałam, że nie, bo orcz dyskomfortu bólu nie czułam, więc popwiedział, że byc może mam podrażniona błonę jakąś tam i kazał te czopki brać, więc chyba hemorida tam nie było.. i brzuch zbadał znowu i nic tam nie wyczuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi