Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry .Ogłaszam wszem i wobec że zaginoł mój fant na loterię hemoroidową .Otóż pająk Stefan jak go nazwałam nie pokazuje się od pamiętnego wieczoru kiedy to ogłosiłąm loterię .Czy zamiast niego moge wystawić 2 nożne stworzenie pod postacią mojego ślubnego ?Robotny ,przystojny z samochodem ,dużo je ,indywidualista ,znak zodiaku Panna ?Lat 43 ,wzrost 180 .Czekam na werdykt .Pozdrawiam .

No właśnie nie przemyślałam tego do końca .Wycofuję .Szkoda by było bo dobry chłopok .Czasami tylko mam ochotę go zabić ,poćwiartować i spalić w piecu centralnego ogrzewania ,ale to tylko czasami .Tak więc na loterię oddaję ........teściową .Tylko będzie trzeba zabrac ją na własny koszt z jej miejsca zamieszkania .

No właśnie nie patrzyłam czego to może być objaw, ale mam nadzieję, że nie raka. chociaż nigdy wcześniej czegoś takiego chyba nie miałam.. więc to chyba nowy objaw u mnie.. ech normalni eboję się poniedziałku, że lekarz nic tam nie wykryje.. i wtedy nie wiem co zrobię

Tragedia! dzisiaj nie było chirurga ;( zadzwonili rano, że go nie będzie dzisiaj, idę jutro.. ale powiem Wam, że od kilku dni czuję się wreszcie NORMALNIE. żadnych bóli, żadnej krwi, jedynie co to mnie tyłek swędzi ;) i w nocy dzisiaj było mi jakos gorąco.. ale temp nie mierzyłam, bo już nawet nie wiem gdzie termometr schowałam i nie chciało mi się go szukać

Jakis dyżur miał w szpitalu.. i nie mógł przyjść, no dobra jakoś do jutra przeżyje :) kurde no najgorzej będzie jak mi powie, że ani hemoroidów ani nic innego tam nie ma, wtedy poproszę o skierowanie na krew utajoną i na pasozyty może i jak to wyjdzie ujemne to już daje sobie spokój z lekarzami, chorobami itd ;) Pójdę dopiero gdzieś za rok w wakacje sobie zrobię morfologię

Witam, no więc chirurg przepisał mi jakieś czopki Hemorectal.. i kazał brać, jakby sytuacja się powtórzyła to mam dopiero wtedy przyjść, powiedział, że byc może od Clotrimazolu się podrażniła skóra albo ogólnie od tego zapalenia no i stąd ta krew.. no i nie wiem czy to zostawić już w spokoju cy jeszcze robić jakieś badania, jak myślicie?

Ania do tyłka zajrzał, jak zajrzał to zapytał się czy mnie coś tam boli, powiedziałam, że nie, bo orcz dyskomfortu bólu nie czułam, więc popwiedział, że byc może mam podrażniona błonę jakąś tam i kazał te czopki brać, więc chyba hemorida tam nie było.. i brzuch zbadał znowu i nic tam nie wyczuł