Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznam się że nie znam tego zespołu ale oblukam :)A najnowszego Skyfall chyba jeszcze nie ściągniesz bo chyba tylko z kina zgrywany .Ale jakbyś gdzies zanalazła to daj cynk .A piosenka ze Skyfall rzuca po prostu tez na kolana .Adela śpiewa .ha ha .Julka zapodaj sobie jakieś filmidło albo ksiażkę i nie myśl o tyłku już bo nie ma powodu .Ja zaczełam czytać biografię Frediiego Merkurego .Tez mój ulubiony zespół .Wisz bo ja już tak trochę starsza od ciebie to takie lubię antyki :)

O, no ostatnio czytałam biografię Johna Lennona :) polecam, jezeli lubicie Beatlesów, no albo samego Johna, ja ich po prostu wielbię :) a teraz się wzięłam za Buszującego w zbożu, którego tak namiętnie czytał zabójca Lennona, ciekawa jestem tej książki. Kielce, nie rozumiem, dlaczego mam mieć ochotkę na Anię?

Hej Wam dziewczyny i chłopaku, no pewnie, że musiałam tu zajrzeć, bo jakże by inaczej, ciekawośc babska. I oooooooooooo jaka zmiana, Julcia nasz dziś prawie ZDROWA i ile radości od niej bije, ile dowcipu i nawet odszczeknąc potrafi, no brawo Julka jak tak dalej pójdzie, to będziemy mogli zamknąć ten wątek, bo juz wszystkie wątpliwości wyczerpiesz i ozdrowiejesz do końca, tak trzymaj.

Kielce Julka dziś dzielna, wesoła i niech tak zostanie, będziemy mieli medal za uratowanie Julki od raków i tym samym nerwicy. Julcia nie wymyslaj, niech ten Twój chłopak i rodzice wreszcie się ucieszą, że maja nową wesoła osobę a nie hipochondryczkę w domu. Masz wyniki dobre i zapamiętaj nie ważne czy masz na granicy dolnej czy górnej to nie ważne oby sie mieściły w danej skali poza tym zawsze się mogą zdarzyć niewielkie odchyły ale to jest związane z jedzeniem, wysiłkiem, jakimś przeziębieniem, stanem drobnym zapalnym, jakieś pierdoły, to nie jest powód że od razu mamy raka, Jak się coś dzieje, to na prawdę wyniki wychodza marne. Więc Julka wybij sobie z głowy te cyfry i nie drąz tematu. Zrób dla spokojności to badanie w poniedziałek u chirurga czego jestem pewna że będzie dobre i zacznij żyć jak każda zdrowa dziewczyna w Twoim wieku, Masz zakaz wyszukiwania chorób, mówię ci to jako dużo starsza koleżanka, W poniedziałek piszesz ostatni raz co jak i chirurga i kończymy lampką wirtualnego szampana ten wątek, jasne?

No nie płakać mi tu, tylko cieszyć sie, że Julke wyciągneliśmy za uszy do góry. A spotykac się będziemy, co rusz gdzieś potykamy się o siebie na forum Julka po co to robić raz ze to nieprzyjemne badanie a dwa na prawdę nie ma u Ciebie żadnych podstaw żebyś miała tam raka, Dziewczyno jakbyś go miła to byś wyła z bólu zrozum to, chudła, zygała, sra....ła, sorry za wulgarnośc, ale chce być dobitna. Zrozm to dziewczyno

Julka weż na logikę, bylas u lekarza, byłas u gin stwierdzili że masz stan zapalno-grzybiczny, dostałas leki bierzesz bo tak mówiłas i zobacz krwi dziś nie ma wczoraj też nie było czyli wniosek wychodzi sam, zaczełaś leczyć stan zaalny, grzybiczną zmianę, tam jeszcze coś miałaś z refluksem zaczynaja leki działać i krew poszła w diabli, Gdybyś miała raka to raczej mało prawdopodobne żeby ci po dwóch dniach od brania leków wszystko mijało nawet brzuch cię nie boli ani dziś ani wczoraj więc co jest jesteś zdrowa jak koń tylko w to uwierz wreszcie. i zostaw ta krew w spokoju, Wiesz jaka krew jest przy raku na 100 % nie jasna i nie świeża.