Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym wiecie co jest jeszcze dla mnie dziwne.. jak sobie wmawiałam, że to rak żołądka to miałam objawy takie jak straszne nudności, zgagi, w ogóle nie miałam ochoty na jedzenie itd.. potem jak myślałam, że to trzustka to nie dość, że mnie bolał ten brzuch to jeszcze plecy, więc myślałam, że to trzustka promieniuje, miałam jakieś nietrawione skórki czy coś w qpie, potem się skupiałam na tej temp. i miałam ją, teraz nie mierze, bo czuję się normalnie, nie robi mi się gorąco tak jak jeszcze parę dni wcześniej, więc wydaje mi się, że żadnej temp podwyższonej nie mam.. a może powinnam zmierzyć hmm.. teraz jak jestem pewna, że to coś z jelitami, to nie dość, że mnie boli to jeszcze ta krew.. dziwne to trochę, no, ale mam nadzieję, że z jelitami mam wszystko w porządku też

Mam nadzieję Ania, że to wszystko z tej nerwicy, no bo na prawdę dziwne to trochę dla mnie jest, teraz nie mam żadnej zgagi, żadnych nudności, normalnie mam apetyt, nic niestrawionego nie zauważyłam.. to znowu teraz mam typowe objawy jak przy raku jelita.. no, ale wierzę, że i tym razem macie wszyscy rację i okaże się, że żadnego raka nie mam

Przeczytałam. popłakałam się ze śmiechu a zwłaszcza tą nerwicę na rozklekotanym rowerze z lichym sercem pod pachą. Wogóle śmiech mnie bierze jak sobie pomyślę o naszej Julci jutro na badaniu. Oj Julka Julka wszystko będzie dobrze zobaczysz, myślę, że to od Twojego stanu zapalnego i nic ci w tej d,,,,,,,, nie wynajdą, I co my będziemy dalej obrabiać, jaki temat ta nasz Julcia rzuci, raki mamy, guzy, sruzy już obcykane co teraz Jukla???????

No to raczej daj nerwicę ,serce jakie masz ale ci się pewnie jeszcze przyda :)Gdzie ty chodzisz jak już ciemno na świecie ?Julak pewnie Bonda ogląda albo lewatywę robi :)Julka -żyjesz ?Korzystając z chwili przerwy podążam pod prysznic bo do wanny nie wejde póki ten pająk tam jest .Bardzo lubię wszystkie zwierzeta i mam ich sporo ale włochatych pajorów nie trawię ..............................

Julka tylko koniecznie powiedz dohtorowi że miałas problemy zapalne z przodu ,to może być wyjaśnienie tej krwi i że brałaś antybiotyk bez osłony i że grzybica ci się przyplątała .Tylko nie mów wszystkiego od początku tzn.od raka żołądka bo gotów tego nie przetrzymać i zrobić harakiri skalpelem .

Ania dobra oddam nerwicę, choć już prawie opanowana, ale co tam. A tak wogóle odkąd Julcia założyła to forum to mam tyle śmiechu, ze i nerwicy wtedy nie mam i serce spokojniejsze, normalnie zdrowieje dzięki Julce. A Ty Ania to normalnie rozbawiasz mnie do łez, mąz na prawdę patrzy na mnie wieczorami dziwnie, ale cieszy sie, bo przynajmniej żona się śmieje a nie męczy. Uważaj, żeby pajączek olbrzym nie podczołgał się pod prysznic.

Matko Ela nie strasz ....na szczęście prysznic mam w zupełnie innym pomieszczeniu niż gdzie przebywa to włochatę bydle ........cieszę się że mogę cię rozbawić a i ja się setnie zawsze ubawię ,oczywiście z całym szacunkiem do bohaterki tegoż tematu .Mój mąż już nawet nie pyta z czego rżę a na tą chwilę udał się na nocny spoczynek więc mogę chichotać do woli .Własnie wyobraziłam sobie minę chirurga .Myśle Julka że lekarz się ucieszy jak taka młoda dziewczyna przyjdzie :)Pewnie ma już dosyć grzebania w tyłkach badając prostaty i inne przyrządy .