Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Z Craigiem :) kurcze on ma coś w sobie, uwielbiam filmy z nim :) a raczej uwielbiam na niego patrzeć w tych filmach :) ech ja juz nie mogę się doczekać aż w końcu się wszystko wyjaśni i będę mogła wreszcie się wyluzować i niczym nie martwić, wierzę, że i tym razem masz rację i że to zwykłe hemoroidy. Też mi się wydaje, że to tylko hemoroidy, wszystko by na to wskazywało

Wiesz Julka, bo ile można tłumaczyc ciagle jedno i to samo, ile można Ci mówić, ze nic Ci nie jest, że jesteś zdrowa fizycznie. Ty nawet tych hemoroidów może i nie masz choć tu pewności nie ma, bo mając stan zapalny krew może się pojawiac a ty wcale tak do końca mozesz nie być pewna czy ona stąd czy stamtąd. Oj Julka, Julka, ja tylko nie rozumiem latasz do lekarza i dlaczego nie powiesz wszystkich swoich objawów za jednym zamachem, tylko kazdego dnia coś, przeciez ta krew to nie dzisiejsza nowośc, to skoro dziś byłas u lekarza to dlaczego nie wyjaśniłas sprawy do końca. Zresztą newet jak wszystko wyjaśnisz, co do tej pory maglowalismy za pare dni będzie coś nowego, obym sie myliła.

Ela, mówiłam dzisiaj o tej krwi itd, więc lekarz po tych wszystkich objawach jakie temu towarzyszą, typu swędzenie, pieczenie itd. stwierdził, że to hemoroidy, powiedziała mi doktor, że nie powinnam się stresować żadnym rakiem, bo na raka mam za dobre wyniki krwi i nic nie jest w nich niepokojącego. kazała pić siemię lniane żeby stolec nie był twardy, a jeżeli by nie pomogło to żeby do niej iść to sprawdzi czy to hemoroidy albo da skierowanie do proktologa, a że dzisiaj problem się znowu pojawił to idę jutro znowu niech sprawdzi albo niech daje to skierowanie

Tak z Craigiem ,kiedyś był paskudny jak noc a teraz ...........ach .Julka póki nie wyleczysz satnu zapalnego i nie wybierzesz Debridatu będziesz miec tam dyskomfort .Niech ci lekarz zajrzy w ten tyłek bo zwariuję z tobą słowo daje .....swoją drogą to chyba padnie jak cię jutro zobaczy .Albo naprawdę cię w kaftan zapakuje .

A ja mam nadzieję że lekarz już ci wybije wszystko z głowy i będziesz miała tylko pół miliona pytań .Filmu nie obejrzałam do końca bo zacinało jak cholera ,ale już oglądałam kiedyś więc przeżyję jakoś .Ja tez idę zapalić i spać bo jutro o 6 trzeba wstać do pracy a po pracy dpowiedzieć na tuzin pytań od takiej Julki co nie wierzy że jest zdrowa .Dobranoc ,pchły na noc .

Ania, dzięki ;) u lekarza byłam, dostałam skierowanie do chirurga.. ide w poniedziałek, chyba, że może w szpitalu gdzieś mnie wcześniej przyjmą, pani doktor powiedziała, żebym sie nie stresowała, bo z tego co mówię to to są na 99% tylko żylaki.. i przy raku to bym raczej na pewno schudła, bym miała biegunki, albo zaparcia.. ale ja umieram ze strachu ;(

Dzięki, obejrze sobie wieczorem :) chociaz jakos nie mam nawet nastroju na filmy żadne, normalnie nic mi się nie chce, straciłam ochote na wszystko.. siedze tylko i myślę o tym jelicie o tej krwi :( a tak w ogóle to nie powinna mi dać skierowania do proktologa? chirurg zna się na takich rzeczach?

No o tym, że mi wsadzi palca to się domyśliłam sama ;] bo jakże inaczej sprawdzi.. No chyba jednak coś mi jest skoro jest ta przeklęta krew, ech, Ania u mnie proktolog jest, nawet jest u mnie w przychodni , ale powiedziała, że do chirurga się szybciej dostanę, a jak będzie trzeba długo w przychodni czekać to żebym się zorientowała gdzie indziej np. w szpitalu, no, ale może do poniedziałku jakoś przeżyje..

Ela może nie tabletki tylko lewatywkę bo jak weżmie tabletki to gotowa lekarza o...bimblać jak jej palca wteguje :)))))))))Julka chyba trzeba konkurs ogłosić czy masz te hemoroidy czy nie .Loteria fantowa -ja przeznaczam pająka odemnie z łązienki ,ma jakieś 5 cm i mieszka pod wanną ....nie lubię go więc z ulgą przezanczam go na loterię .Kto co daje ,szybko zapisywac się ,nie ma chwili do stracenia bo znając Julę już jutro zgwałci jakiegoś chirurga zeby ją zbadał :O

Hahahaha :) ja bym bardzo chciała żeby to były tylko głupie hemoroidy, a jakbym miała możliwość to pewnie bym poleciała jutro ;) szkoda, że mi wczoraj nie dała tego skierowania, bo dzisiaj był ten chirurg, to bym dzisiaj juz wiedziała, a dla mnie czas jest ważny..