Gość elka123 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Normalnie zupę przypaliłam przez naszą telenowelę. Ania ale mnie rozbawiłaś, aż mi łzy lecą ze śmiechu, bo sobie wyobraziłam salę i Ania Ciebie (sorry) i Julkę na jednej sali i jak Jula co chwila Cię pyta o coś, nie wiem czy długo byś wytrzymała, chyba Ania rzeczywiście byś ją pogryzła po jednym dniu. Niezłe szopki. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja jednak myślę ,ze Ania by wytrzymała ( jest super wyrozumiała , spokojna i tolerancyjna) ale nie jestem taka pewna czy lekarze by wytrzymali nawet na psychiatrii no chyba , że po dużej dawce leku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Od razu na izbie przyjęć niech mi taką machę załozą jak miał Hanibal Lekter w Milczeniu Owiec bo nie ręczę .Po 3 diagnozie onkologicznej Julki skoczyłabym z parteru na łeb .Ela mam nadzieję że zupa do uratowania :)Mój mąż już patrzy na mnie podejrzliwie bo siedze piszę i ryczę ze śmiechu .Zaraz pewnie po karetkę zadzwoni :) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ania mój też , idę robić kolację bo jeszcze przez Julkę rozwód będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 My po rozwodzie a Julka dalej szukająca chorób .................... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zupa przypalona ,brak kolacji ,to wciąga lepiej niż M jak miłość .Kielce pewno anale przegląda .........popłakałam się . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dziewczyny mój tez patrzy na mnie podejrzanie a ja pisze i rżę do komputera i na prawdę ze śmiechu łzy mi lecą. Aniu już przelałam zupę do drugiego garnka, bo na dnie ziemniaki mi się przypaliły, tak to jest jak człowiek głupotami się zajmuje i ma bogatą wyobraźnie Lepiej Ania nie rozśmieszaj bo ja to zaczynam sobie wszystko wyobrażac i dlatego tak się strasznie śmieję z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Myślę, że Ania by wytrzymała, jako jedyna z Was wszystkich ma chyba do mnie największą cierpliwość z czego ja się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ania jesteś niesamowita.......................:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ania05.wiesz co..rozbawilas mnie na maxa...;-))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Julka wiesz do czasu ,do czasu :)Ale zobacz jak twój temat wciągnoł wszystkich .Do tego śmiech to zdrowie więc lepiej czytać i śmiać się niż denerwować .Ja wobec tego też podążam do kuchni bo mój już garami tłucze w kuchni i dziwnie coś mruczy pod nosem chyba już z psem gada bo nie ma z kim ,ale obiecuje że po zeżarciu kolacji i szybkim prysznicu na pewno zajrzę .Martwię się tylko o Kielce czy czasem nie leży gdzieś w progu izby przyjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No jesteś .Odetchnęłam z ulgą ..............uff .Mogę spokojnie zająć się konsumpcją .Smacznego wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ania05...typowa blondynka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No wiesz tleniona a to sztuczna inteligencja ,ale mam odrosty a to znak że mózg jeszcze walczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jestes zajebista;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Idz juz i zezryjj ta kolacje ,bo chlop lodowka zaraz na klucz zamknie a Ty i taka taka chudzinka jestes,ze nic z Ciebie nie zostanie;-))))))))0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie martw się .Pies ma dużo w misce to nie zginę z głodu ,a po drugie muszę się przyzwyczajać do wiktu w psychiatryku .Myślisz ze w masce Hanibala poradzę sobie z kotletem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ania 05.idz juz w cholere ,bo juz nie wyrabiam ze smiechu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czekam na herbatkę i tak w przelocie myślę tzn.mam nadzieję że Jula poszła do dorażnej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zupę uratowałam, rodzinie kolację zrobiłam i czytam i znowu uśmiałam się do łez, no dzięki Julce mamy terapię śmiechem jak nic. Ania masz Ty kobietko poczucie humoru, chyba tak szybko nie skoczyłabyś z okna przebywając z Julcią, chociaż z kim przystajesz takim się stajesz, więc różnie mogłoby się skończyć haha. Julcia żyjesz, co Ci dolega, czy rzeczywiście poleciałaś na ostry dyżur a może wreszcie z chłopakiem na randce jesteś., co by było najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 O widze,ze juz tesknicie za Julka;-)))))))0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kurcze z jednej strony to szkoda by było skończyć ten wątek bo chociaż pośmiać się do łez można ..........oczywiście z całym szacunkiem do Julki chorób .Mam więc nadzieję że Jula nas nie zawiedzie .Ela ja tez przypaliłam ,miałam 3 łyżki bigosu od wczoraj i przypaliłam .....ale zeżarłam .Tylko mój cały czas pyta się z czego tak rżę jak zażynana klacz to mu mówię że z filmu bo leci w tv ,a on na to jak to z filmu przecież to sensacyjny ?No i karetka będzie dzisiaj i panowie mnie w długie rękawki zapakują na bank .Jula skąd ty jesteś dziecko ,bo teraz nie ma rejonizacji to poproszę w twoje strony kierunek ?:)W głębi duszy jesteś dobrym człowieczkiem to chociaż paczkę fajek przez płot podasz ,za 3 diagnozy onkologiczne -paczka fajek na dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Julka nowe choroby przygotowuje ,zeby nam nie bylo nudno....rodzi sie pytanie teraz czym nas zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuzwa ale jestem glodny..masakra..tylko wode pije ,na kolacje codziennie,musze sie odchudzic troszke .bo tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No to jak tak mówisz to ja przytaszcze wszystkie książki i zeszyty ze szkoły .Musze być na to przygotowana .Kurcze najgorzej jak poszła na dorażkę i ją przebadają ..........no i ch....w bombki strzeli bo się dowie że jest zdrowa .Ale od czego jest dr.google !!!Na niego zawsze można liczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi