kamea2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka sa takie fajne fora szydełkowania,malowania ,origami ,makijazu,moze wpadniesz tam na jakis czas co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chyba raczej tam nie wpadnę, nie mam teraz głowy na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wiedziałam Kielce , że Ty potrafisz symulować i przewracać się na izbie przyjęć , czy tak się zachowuje normalny człowiek ?????????????? Ja jestem za mało inteligentna aby to zrozumieć!!!!!!!!!!!! A Julka może być leczona TYLKO PRZEZ PSYCHIATRĘ!!!!!!!!!!!! Dobranoc, idę oglądać wesoły film , bo dzisiaj jest Wszystkich Świętych i ksiądz kazał nam sie radować bo mamy ogólnie imieniny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie .Współczuje że skazujesz się na takie badanie jakim jest kolonoskopia bez objawów choroby .Wygląda mi to na zespół Munchausena . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zdrowa na prawdę nie widzisz nic złego w tym, że na papierze pojawiła mi się krew? wydaje mi się, że psychiatra tego nie wyleczy jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ania ja po prostu bardzo się przestraszyłam tej krwi dzisiaj no :( do tego jak dodam te bóle brzucha i te stany podgorączkowe no to po prostu na myśl mi przychodzi tylko jakiś nowotwór jelita czy coś ;( ewentualnie nowotwór odbytnicy, ale oprzy tym nie powinnam miec bóli brzucha chyba, ech no nie wiem nie denerwuj sie tylko napisz mi szczerze co o tym myślisz, o tej krwi dzisiaj i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka ja cię nie wyleczę ani nie wiem od czego ta krew .Idz do lekarza .Możesz mieć jakieś hemoroidy ,nie wiem co ale na pewno w wieku 19 lat nie masz guza jelita ani żadnego raka .................na to trzeba zapracować .Kiedyś miałam coś takiego że nie mogłam jesc ,wszystko mi się cofało po przełknięciu .Poszłam do lekarza i nawet mi gastro nie zlecił bo stwierdził że na poważne choroby jestem za młoda a miałam chyba 30 wtedy .Dał mi lek na zap,żołądka i rzeczywiście mi przeszło .Nadmienię ze był to Helicid .Ty masz 19 lat a przerabiasz choroby wieku starczego . Gastrolog zapisał ci leki -na żołądek i jelita .Myślisz że po co na jelita ?Po to zebyś brała bo widocznie taka jest potrzeba przy objawach które mu podałaś .Ty leków nie bierzesz i dziwisz się że masz następne dolegliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ech mam nadzieję, że to nic groźnego, ale ta krew dzisiaj przyznam mnie dobiła, tez myslę, że jestem za młoda na takie nowotwory, ale nie mogę tego wykluczyć.. normalnie z tego wszystkiego tak mnie rozbolała głowa, że nie mogę wytrzymać.. to pieczenie dzisiaj może miec jakiś związek z tą krwią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jeśli ma to związek z grzybicą po antybiotyku to tak . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka to co ty tu wszystko wypisujesz i jak sama stawiasz sobie diagnozy to bardzo groźne. Ty musisz jak najszybciej biec do lekarza i mówię to zupełnie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No, ale chyba od grzybicy by nie było tej krwi? w kale jej nie zauwazyłam, była tylko na papierze.. normalnie boje się do łazienkki isc teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Właśnie przy grzybicy jest krew . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Hmm, no, ale chyba przy grzybicy pochwy nie leciałaby mi krew z odbytu ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wiesz co Julka, czy Ty uważasz, że my na odleglość umiemy leczyć, albo mamy rentgen w oczach, Mówię ci to po raz kolejny spisz sobie na kartce od pierwszej strony jakie masz dolegliwości, co cię niepokoi, co ci dolega i odczytaj to jutro lekarzowi, bo nam to się chyba już wyczerpały możliwości uświadamiania ciebie co i jak i nawet zabrakło sił żeby ciągle powtarzać to samo. I powiem to co ktoś juz chyba napisał, jeśli moja córka tak by się zachowywała jak ty to nawet gdybym już była tak stara że z balkonikiem bym chodziła a ona miała 80 lat to tez bym ją wzięła za fraki i zaprowadziła do lekarza, nie wiem jak rodzice mogą codziennie słuchać tego co ty wymyślasz i niereagować. Daj sobie spokój i na prawdę idź do lekarza bo my jesli moge powiedzieć w imieniu ogólu to chyba już ci nie pomożemy. Powodzenia Julka, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wiem, że mi nie pomożecie. Idę jutro do lekarza, oddam ten mocz do badań, potem pójdę do rodzinnego i wszystko opowiem, a jak kolejny raz mi powie, że nie widzi podstaw do żadnych badań itd to nie wiem co zrobię :( Ania myślisz, że wtedy jak mnie badal ten gastrolog gdyby było coś nie tak to by wyczuł? jakieś guzy czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ale ccisza i spokoj zapanowal..Julce przestala krew leciec ,wiec wszystko wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie wiem czy przestała lecieć.. teraz mam straszny ból głowy, ból karku, żuchwy, zatakało mi się lewe ucho, jakieś kłucia w klatce piersiowej, ogólnie to czuje jakbym miała zaraz zemdlec czy coś, masakra, czy to może byc od nerwicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka to sprawdz czy Ci leci czy nie?Do tego lekarza Ci nie potrzeba..ej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie mam potrzeby na razie korzystania z toalety więc do niej nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka Ty naprawde nie masz z kim pogadac,ze tutaj siedzisz i zadajesz tyle pytan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Na temat chorób nie bardzo, bo już każdy ma dośc mojego gadania o objawach, rakach itd.. a poza tym moi znajomi niewiele wiedza na temat chorób, więc ich się nie poradze ani o nic nie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka a co rodzice mowia na te Twoje choroby,bo sadze,ze napewno im o tym mowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak każdy, uważają, że przesadzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A moz Ty naprawde przesadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Może z niektórymi moimi *chorobami* przesadzam, ale tego, że mam bóle w brzuchu, stany podgorączkowe, opuchniete nadgarstki, do tego od dzisiaj krew przy wypróżnainiu i nie tylko jestem pewna i muszę wiedziec skąd te objawy. Aha do tego wiem, że mam nerwicę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi