kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ZDROWA1.bez urazy ale psychiatra to Tobie w pierwszej kolejnosci wskazany,wiec gdyby byl dlugi okres oczekiwania to moge odstapic Ci swoje miejsce..czas niestety nie na Twoja korzysc uplywa! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No to puść bąka , na pewno ulży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Matko Zdrowa jakie buraczki... Żadne buraczki po prostu leci mi krew no kurde chyba nie raz jadłan buraki i wiem jak wygląda po nich stołec! A mi po prostu leci krew taka jasno czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja mam wrażenie że niedługo wszystcy będziemy się nadawac do psychiatry jak dłużej to potrwa .........ja już niedługo ,oj niedługo .......wyjadę w kaftanie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka na prawdę, nie wiem czy bawisz się tym czy na prawdę masz takie schizy, ale jedno i drugie jest straszne, to moze masz owsiki jak cię tak tyłek swędzi, weż dziewczyno nie wyszukuj kolejnych chorób tylko skup się na konkretach i idź z tymi konkretami do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ludzie Julka potrzebuje pomocy a Wy jej nie potraficie zrozumiec..Tu nikt jej nie jest w stanie pomoz ,bo nikt lekarzem nie jest a takie gdybanie do niczego nie prowadzi ,na to szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ale jaja .....to jeszcze trwa....ale macie cierpliwość....Zostawcie Julkę -niech sobie piszą z Kielce...tak będzie moim zdaniem najrozsądniej... pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Kielce , dziękuję za troskę i nie mam żadnej urazy, ale wiesz ja nie z Twojego rejonu i dlatego miejsca Ci nie zabiorę. Ja wiem ile mam lat 59 a Ty nie wiesz bo raz podawałeś 38 a raz 45 i jak na swój wiek to się bardzo dobrze trzymam a oznaką tego jest między innymi brak sklerozy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Oczywiście, że Julka potrzebuje pomocy tylko że żaden człowiek nie wymyśla co rusz jakiejs choroby tylko jak coś mu dolega to idzie z tym czymś konkretnie do lekarza i albo to ma albo nie i wierzy lekarzowi że jest zdrowy czy chory a Julka wymyśla juz 100 chorobę i co rusz dochodzi nowa, Zaden człowiek o zdrowych zmysłach nie wpada w taką paranoje, nawet mając nerwicę takich cudaków co chwilę nie wymyśla, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ania zaskoczę Cię, bo Clotrimazol wkupiłam w poniedziałek i od poniedziałku go używam. nie rozumiem po co bym miała pisać o krwawieniu skoro bym go nie miała?? Po prostu po wypróżnieniu się zauważyłam na papierze krew, więc się zaniepokoiłam, potem poszłam siku, wytarłam jeszcze raz okolice pupy i krew była znowu czyli po prostu leci mi z d888y krew ;( do tego bóle, stany podgorączkowe no kurde boje się, że to nowotwór jelita grubego ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Sufur a co tam przynajmniej dzięki Julce dokształcimy się w medycynie, choroby, objawy itd. Ja już po cmentarzu, po gościach więc mogę się trochę podenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ZDROWA1....prosze odpusc sobie ..nie prowadzmy konwersacji ,ktora moze doprowadzic do konfliktu..tym bardziej w taki smutny dzien ...Sadze,ze inteligentni ludzie potrafia sie zrozumiec bez slow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Co z tego, że ja chodze po lekarzach, jak oni twierdzą, że jest wszystko w porządku, ledwo mi dali skierowanie na morfologie, nie mówiąc o innych badaniach :( a prywatnie nie stac mnie żeby za każde badanie płacić, więc co ja mam zrobić w tej sytuacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wiesz Julka moja babcia też miała miedzy innymi nowotwór jelita, nie lubię tego wspominać, bo to było straszne cierpienie i dla niej i nam było ciężko,patrzeć na jej cierpienie, ale chodziła po ścianach, wyniki miała złe i strasznie chudła, więc mało prawdopodobne żebyś go miała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka więc jedynem wyjściem jest pójście do lekarza i opowiedzenie mu o WSZYSTKICH SWOICH OBJAWACH począwszy od pierwszych na krwi z tyłka skończywszy .Może rzeczywiście jesteś na coś chora .Kto to wie .Przecież tu nie ma lekarzy .Możesz mieć zespół jelita drażliwego ale możesz mieć też hemoroidy albo guza jelita .Bez badań nie przekonasz się co to jest .Tak więc jutro z rana do lekarza .Nie masz innego wyjścia . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Julka..jechac do szpitala isc na izbe przyjec i przewrocic sie w drzwiach.......powiedziec ,ze mialas mroczki w oczach ,kreci Ci sie w glowie i slabo sie czujesz........wtedy Cie zbada lekarz zrobia Ci wyniki..,powiesz co Ci sie dzieje ..i albo Cie zostawia w szpitalu albo wypuszcza jako zdrowa osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Co masz zrobic? przestac sie zabawiac nami ,bo na 100 % nic ci nie jest dziewczyno,a jaja rob sobie z rowiesnikami kolezanko ,bo to juz nie jest zabawne .............jak na chorego na nerwice to tez za szybko zmieniasz choroby ,tak wiec nie czaruju nam tutaj i najlepiej zrobisz jak zajmiesz sie nauka ........jezeli wogole sie uczysz??????/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Widzisz Ania sama wcześniej pisałas, ze Twój tata mimo nowotworu miał dobre wyniki ;( ja też mam dobre, a objawow coraz więcej ech no ja nie chudne, ale może dlatego, ze normalnie jem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja pier..........teraz to już idę wziąśc coś na uspokojenie .......Acha Julka mozesz jeszcze mieć wrzodziejące zapalenie jelita grubego ,chorobę Leśniowskiego -Crohna ,grużlicę jelit .Między innymi oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak oprócz OB 60 miał dobre wyniki ,tylko tyle że chodził po ścianach .................i miał wyczuwalnego wielkiego guza w brzuchu .Poza tym było ok . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Kurcze no my to dajemy sie wkrecac ,du...sko Julki zdominowała całe forum jejjjjjjjjjjkkkkkkkkuuuuuuuuuu.ja odpływam chyba?musze zaczerpnac powietrza:(((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ech, KAMEA NIE ROBIE SOBIE ŻADNYCH JAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile razy mogę to powtarzać, dobra może z tymi rakami kratni, nosogardła czy tak kości przesadzałam, ale w tym momencie na prawde się boję, że moge mieć coś z jelitem grubym.. krew, bóle brzucha, teraz ta krew.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dobra no jutro z samego rana idę do lekarza jak znowu mi powie, że mi nie da żadnego skierowania nie wiem, np. na kolonoskopię i stwierdzi, że jest wszystko dobrze to nie wiem co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ale teraz czego oczekujesz ?Mam cię pocieszyć czy co bo nie wiem ?Przecież i tak nie posłuchasz .Idz jutro do lekarza i powiedz mu o tym .Na pewno zleci kolonoskopię ....powodzenia .........i współczuję . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Współczujesz czego? tego, że mogę byc poważnie chora? czy tego, że tak przeżywam? Nie wiem, chciałam się zapytać Was czy ta krew może świadczyć o nowotworze.. krew + te stany podgorączkowe + te bóle moje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi