Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Ania nie robię sobie jaj, tym bardziej z Ciebie. Ela własnie dobre pytanie, ja chce wierzyć w to, że nic mi nie jest, a nie mogę w to uwierzyć dlatego że męczy mnie ta gorączka strasznie, nie rozumiem dlaczego nagle codziennie mam ją podwyższona. I nie wydaje mi się żeby to była wina stresu bo kiedyś też się stresowałam, miałam napady leku itd ale nie miałam podwyższonej temp nigdy. Tak samo te nadgarstki, ja wiem że dla was to jest pewnie śmieszne ale ja wiem, że one nie są takie jak być powinny i też nie wiem dlaczego i co tam jest nie tak, czy węzły czy jakiś obrzek kości czy coś.. I teraz od jakiegoś tygodnia doszły na prawdę dziwne bóle głowy, kłuje mnie jak nie koło uszu to w uszach, to żuchwa mnie boli, to dziasła... Dziwne to jest nie wiem, nigdy takich boli też nie miałam. I własnie te rzeczy nie dają mi spokoju i przez nie tak się martwię i nie mogę uwierzyć w to że jestem zdrowa.

Wklejam fragment artykułu o temperaturze człowieka -Ostatnie badania wykazały, że średnia temperatura zdrowej, dorosłej osoby wynosi 36,8 °C (w 3 badaniach uzyskano ten sam wynik). Wahania (jedno odchylenie standardowe) uzyskane podczas trzech badań są następujące: 36,4–37,1 °C 36,3–37,1 °C wśród mężczyzn, 36,5–37,3 °C wśród kobiet 36,6–37,3 °C więc Julko wszyscy badani powinni mieć raka . Kielce Julka nie moze zrozumieć że ma wyniki w normie a ty każesz jej pojąć to że będą inne normy ......

Julka ty nie masz żadnej temperatury podwyższonej uwierz w to, gdybyś była chora, to temperatura by ci nie spadała do normalnej, dzień ok, w nocy ok a po południu sama się nakręcasz i masz taka a nie inną, dlaczego tego nie potrafisz zrozumieć, zobacz ile osób ci pisało że mają po 36, po 37,3 i tak na prawdę nikt się tym nie przejmuje. Jakbyśmy się tak wszyscy wszystkim przejmowali co nam wyskoczy, co puchnie, co boli to lekarze by nie nadąrzali z robotą, to normalne że są zawsze jakieś nieprawidłowości, ale to są rzeczy przejściowe Może byłąś przeziębiona, może miałaś jakiś stan zapalny i dlatego tak się czujesz a nie inaczej, ale jesteś zdrowa fizycznie, tylko niezdrowa psychicznie niestety, bo to co codziennie wypisujesz to są paranoje. A głowa, ze cie boli, tu ci strzyka, tam pyka to wynik nerw niczego innego i będzie coraz gorzej jak nie pójdziesz po pomoc do psychologa i psychiatry. Rzeczywiście wszyscy mają rację, szkoda naszego czasu żeby cię przekonac do naszych racji, próbowaliśmy wszyscy ale efektow żadnych, chyba będziesz musiała sama się jednak z tym uporać i wtedy szybko polecisz po pomoc do specjalisty.

Witajcie wieczorkiem,kochani dajmy spokoj ,my jestesmy za maludzcy na pomoc dla Julki ,tu musi zadziałac fachowiec ,bo My co moglismy a najwiecej Ania tłumaczylismy i co? NIC ,jest jak było na pierwszej stronie to jest bez sensu.:(Julka wybacz ale jestes powaznym przypadkiem medycznym zwiazanym z nerwica ,i szkoda twojego czasu na latanie po lekarzach ,TY szoruj jak najszybciej do psychiatry!!!! miłego wieczorka (ale i tak swita mi w głowie ze robisz sobie jaja

Kamea witaj , chociaż tutaj się spotykamy, jestem niekonsekwentna bo pisze, znowu chyba zmienię zdania JULKA* z nas chce zrobić głupków * , może się z kimś założyła ,że będzie Nas dręczyć do upadłego bo to jest aż niewiarygodne, żeby funkcjonować mając takie schizy i aby rodzina tolerowała Jej zachowanie i nie próbowała pomóc , dziwne to wszystko dziwne.

żyje żyje, jeszcze żadne choróbsko mnie nie zjadło :) co do tych nadgarstków to na pewno to nie jest ten gan coś tam wybaczcie zapomniałan jak to się nazywa, moja koleżanka to ma i to w niczym nie przypomina moich nadgarstków, zdjęcie owszem mogę Wam dać chociaż nie wiem czy na zdjęciu to będzie tak dokładnie widać. Ech wróciłam własnie od znajomych i oni również twierdzą, że jedynym lekarzem, do którego powinnam iść jest psycholog albo psychiatra i też uważają że przesądzan a temp mam od nerw.. Może i tak jest dlatego po prostu nie będe się przejmować ani tą temp ani tymi nadgarstkami, zrobię sobie jedynie usg jamy brzusznej i daje sobie spokój z chorobami, mam tylko nadzieję, że jak dam sobie spokój to za rok czy dwa nie okaże się, że to były początki czegoś złego i żeby potem nie było za późno nie daj Boże.. Dobranoc Wam :)

Kielce , nie masz lepszego sposobu na podrywanie, Julka jest za młoda dla Ciebie i na dodatek jesteś ŻONATY , pogadaj z żoną , Julka z chłopakiem i nie zadawaj durnych pytań bo Ty jesteś w tym mistrzem. Julka się ustabilizuje sama Ty Jej w Tym nie przeszkadzaj , znajdz sobie inny portal na podrywanie!!!!!!!!! Za chwile jedziemy na cmentarz. Ps Julka nie rób żadnych zdjęć nadgarstków , ja po prostu żartowałam!!!!!!!