Gość zaklopotana Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam, nie wiem, co mi wyskoczyło na pośladkach :( O chyba 2 dni mnie coś tam piekło, ale myślałam, że po prostu może gdzieś zrobiłam ranę maszynką do golenia, ale kiedyś dziś się temu przyglądnełam byłam w szoku. Nie wiem co to jest, nie mam pojęcia, gdzie to złapałam. Z nikim nie miałam kontaktów seksualnych i mieszkam też od dawna w jednym miejscu, raczej nie przypominam sobie, żebym ostatnio korzystała z publicznej toalety, wiec co to jest? :(((( http://iv.pl/images/17231861584705946681.jpg tu jest zdjęcia, z góry przepraszam. Podobna ranka wyskoczyła mi na nodze z przodu i na ręce, ale na ręce się już goi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monia25 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wyglada to na odparzenie,albo zapalenie mieszkow wlosowych po goleniu. Moze sie poprostu przegrzalas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi