Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze a arytmia serca

Gość Martusiaeka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Martusiaeka

No a co to za roznica jest jak sie je czuje a nie czuje heh ja czuje np mislam iegzaminy bardzo sie stresowalam i czulam po 1 dziennie a teraz od egzaminow minelo 2 tyg i nic nie czuje one mi sie pojawiaja po 1 jak mam stresa czy cos serce mam zdrowe zupelnie a tutaj ludzie pisza ze czuja je sttasznie i maja pelno ja takiego czegos nie czuje poza tym co napisalam no i mam niedobor magnezu dodam

Gość Martusiaeka

Powiem jeszcze ze np rok temu jak sobie przypomne to milam takie.pukniecie w dol szyi jak mialam pierwszy raz samochodem pojechac prowadzic ale nawt na to uwagi nie zwrocilam i wlasnie jak juz to czuje to wlasnie tak w dole szyji taki uczucie dziwne teraz jak zaczelam o tym myslec wlasnie po egzaminach to sie tak wkrecilam ze mam jakas arytmie itd mam nerwice oczywiscie i z watroby przerzucilo mi mysli na serce echo.mialam wszystko dobrze i nie wiem czy mam to olac czy pograzac sie w tym chociaz.jic straszneho sie nie dzieje ale to wszystko bo spotkalam w marcu cyganke ktora chodziala po moim miescie i chciala wrozyc ja przeszlam kolo niej na czarno ubrana bylam w tym dniu a ona nic z ta ni z owat do do mnie umrzecie czarnula umrzecie chociaz nie jestem pewna co powiedziala bo bylam dosc spoty kawalek od niej ale kolezanka.mi mowila ze tez ja widziala i do niej mowila powrozyc slicznotko powrozyc i tak mnie nakrecila ta baba ze szok

Daj sobie spokój z cyganką. Zdrowy człowiek może mieć i 300 dodatkowych skurczyna dobę, ale lekarze zaczynają się tym interesować gdzieś od 1000 dziennie. Nie są groźne, ale bardzo uciążliwe. Ty ich prawie nie odczuwasz, ale może warto byłoby zrobić holter ekg, bo to, że nie czujesz, nie znaczy, że ich nie ma więcej. A jak jest za dużo, to trzeba wyciszać serce lekami.