Gość zelka27 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Rozumiem Cię w 100%. ja się zaczełam tak zwieszać rok po urodzeniu dziecka. po 1 zmęczenie a po drugie i najważniejsze...ciągłe siedzenie w domu!! za dużo czasu na rozmyślanie:) niestety nie miałam z kim zostawiać małego...i ta codzienność mnie tak załatwiła;/ teraz marze o 2 dzieciaczku ale się boję że znów się pogrążę;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kasiaula:) widzisz było ok.teraz się przełam i zapraszaj gości częściej:) zobaczysz jak się rozkręcisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zelka :) i tak zrobie bede czesciej zapraszac gosci i ja sam tez bede czesciej wychodzić :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nooo wlasnie a Ty pracujesz??? czy poprostu znajdujesz sobie ciagle robote w domu???? ja juz nie mam pomysłu co robic, wysprzatane jest,pranie sie pierze, i cooo dalej...................... Kasiula2555 ale sie ciesze ze było ok, nawet myslalam o Tobie w weekend jak sobie radzisz teraz juz wiesz ze nie trzeba sie na zapas martwic :-) i tak jak Zelka pisze zapraszaj gosci czesciej i juz nie beda Ci straszni :))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No dokładnie nie bede sie juz na zapas martwic,no moze na poczatku bede probowała sie nie martwic hihi a jak tam u ciebie,mdłości mineły??? Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witajcie kochani ja cały czas zabiegana takiego mam powera :P W kącu przyszły mi papiery ze rodzinne nam przyznali i zamówiłam starszej pakę ciuchów na allegro:) na dodatek telefon mi sie zepsuł i nie mogę smsów pisać :( KASIULA25 super teraz gości musisz częściej przyjmować :) ja mam dla was coś żeby atak szybko minoł ja tak ostatnio zrobiłam jak sobie z liścia w morde dałam tak od razu przeszło he he Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tyta--dorabiam sobie.przyjmuję klientki w domu ale zawsze coś:)ale nie ma to jak zwykła praca;/ bezeluszku---dobre.ale się uśmiałam!! niezła rada:) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kasiula25 tak przeszły cały weekend nie mdliło na szczęscie :) Bezeluszek hahahahah hahahaaha hahahah ale mnie rozbawilas tym wpisem hahaahahaha az na głos sie zaśmiałam *z liścia w mordę sobie dałam * hahahahahaah ale najwazniejsze ze skuteczne :-))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja tez sie usmiałam ale jak pomaga to czemu nie stosowac,gorzej jak w miejscu publicznym złapie a tu same sobie liscia strzelamy hihi ja cos od rana nie mam apetytu no ale staram sie nia siłe jesc ale pozniej jest juz ok :))) i nadrabiam straty hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Noooo hahhaahah dokladnie Kasiula albo nauczyć partnerów swoich ze jak damy znac to strzał z liscia hahaahahahahah ale by to wyglądało jejkuuuu hahahahahahha................................................................. Bezeluszko udalo Ci sie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbaawilas nas wszystkich Ja do tej pory konam z Ciebie hahahahhaahahahahhaahahah Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 A wiesz co nie głupi pomysł jak nas złapie to damy znak partnerom a oni na liscia w pape hihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihhihihihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Noooo hahaha to Ja bym chodziła non stop z czerwoną gębą hahahahahahah a jak by sie mnie spytali dlaczego mąz mnie bije to bym powiedziała ze to taka terapia domowa hahahahahahahaahaahahahahhaahahah.................................... Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kurde co jest po 2 razy mi sie wkleja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Obawiam się że pełno kobiet i facetów chodziło by z obitą gębą:) przynajmiej łatwo by było poznać swego:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oooo to ja tez bym miała wiecznie twarz czerwona,moze odswiezyłaś strone i ci sie drugi raz dodało Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale sie dzis usmiałam najpierw Bezeluszek z genialnym pomysłem a teraz Zelka ze poznałybyś swych hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Hahahahahha hahaahaahha noooo Zelka tez dalas czadu i bysmy wiedziały kto ma nerwicę hihihi fajnie tak się posmiać z rana hahaha... szkoda ze Kasiula nie masz fejsa My z Gracja tez sie nie raz rożsmieszamy ze konamy z siebie :) a Ty Zelka nasz konto na facebooku??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Od jakiegoś czasu mam zamiar założyć facebooka i chyba w końcu się skuszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No niestety nie mam a moze sobie założe,dam wam znac jak założe moze dzis jak nie bede miec co robic :) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nooo wiecie fajna sprawa zawsze jakies zajecie jest My tu wszystkie mamy się w znajomych Bezeluszka,Andziunie,Gracje, Monic,Magdzika,Magde itd............zdjęcia swoje na wzajem oglądamy, jak coś mi jest odrazu pisze do Gracji ona zawsze mnie wesprze i pocieszy i podpowie jak sobie radzić ok to czekam na Wasze konta dziewuszki :)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No założyłam podaj tyta namiary na ciebie bo nie chce mi sie wracac do poprzednich stron Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Justyna Marcin Małachowscy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie moge sie jeszcze połapac co i jak to sa moje namiary Katarzyna Krucz Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Heheh wyskoczyło mi ich mnóstwo moze podaj jakie masz zdjecie lub miejscowosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gniezno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi