Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki,ja wreszcie mam spokój,kuzynka poszła ale myslałam że nie wysiedze już z nią.plecki bolą dalej.a co do tego mojego amatorskiego fryzjerstwa to ja wam powiem ze marzy mi sie być fryzjerką chociaz po jakichś kursach ale na chwile obecną to nie ma szans na takie coś a szkoda.bezeluszku tak kochana trafił sie uparty ktoś a mówisz o fb tak????teraz idę sie połozyć na chwilke a potem moze coś wymysle ciekawego.muszę coś zaczac robić żeby coś zarobić ale jak na razie nie mam pomysłu na nic.myślałam o stroikach na swięta ale jeszcze nie mam pomysłu.buźka dla was.zelka ja jeszcze jestem konsultantką w avonie i uwielbiam to robić,mogłabym być liderką ale sie strasznie boję i za bardzo nie mam warunków żeby nia być.

Dzieki dziewczyny, ale Ja sama musze w to uwierzyć i mieć duzo samozaparcia do tego wszystkiego zobaczymy czas pokaże ;))))) ale dziekuje jestescie kochane :) a Ty Kasiula25 masz prawko???? Bezeluszku wiem ze rowerek to samo zdrowie,ale fajnie sie jezdzi latem i wiosną a jesien i zima jest przechlapana a tym bardziej tu :( i dlatego tak mnie wzieło na te prawko,ale nie mam jeszcze tyle sił zeby pójść :) a Ty kochan dorwalas sie do cwiczen,drzewa jeszcze zumba i szalejesz widzę hehehe lepsze to niz nudzenie sie i nakrecanie :) Super ze tez dajesz radę :)

Dzieki dziewczyny, ale Ja sama musze w to uwierzyć i mieć duzo samozaparcia do tego wszystkiego zobaczymy czas pokaże ;))))) ale dziekuje jestescie kochane :) a Ty Kasiula25 masz prawko???? Bezeluszku wiem ze rowerek to samo zdrowie,ale fajnie sie jezdzi latem i wiosną a jesien i zima jest przechlapana a tym bardziej tu :( i dlatego tak mnie wzieło na te prawko,ale nie mam jeszcze tyle sił zeby pójść :) a Ty kochan dorwalas sie do cwiczen,drzewa jeszcze zumba i szalejesz widzę hehehe lepsze to niz nudzenie sie i nakrecanie :) Super ze tez dajesz radę :)

Cześć dziewczyny ja wróciłam o 20 do domu:) przyjaciółka mnie wyciągneła mnie i synka, nie dość że ponad godzinę wracałam sama autobusami do domu to jeszcze pojechałam tam gdzie przez półtora roku nawet bym nie dojechała, tam z rodzicami autem. tyle się w mieście zmieniło, zobaczyłam wkońcu skończony stadion we wrocławiu, ah było cudnie. jest to bardzo dobra dziewczyny, cieszę się że mam taką przyjaciółkę która powiedziała że jedzie, a mieszka na końcu wrocławia, pół godziny autem i to bez korków, i mówiła że nie mam wyjścia, jadę do niej i koniec:) półtora roku, jak tam dojechałam to tyle wspomnień dawnego życia wróciło, tyle zmian, prawie się popłakałm, w domu u niej jadłyśmy wafle z synkiem smarowane powidłami śliwkowymi jej teściowej, herbatka z miodzikiem i chipsy prosto z pieca solone mniammm:D u laryngologa, miałam kamery wsadzane w gardłow i w nosy, cudowny lekarz!! taka zadowolona ale chora wyszłam, biorę antybiotyk o dawce jak dla kogoś kto ma zaawansowaną chorobę i inne rzeczy więc mam nadzieję że nie będzie mi słabo po tym.. miłego wieczorku

Gość MAMUSKAZNERWICA

Witajcie jakoś dałam radę w nocy po szłam spać o 3:30:( Dziś czeka mnie ostatnia noc w samotności z moim synkiem. Mam nadzieję że bedzie lepiej. Ohh kiedy to się skończy juz nie mam siły tak długo miałam spokój... Zawsze jakieś sytuacje się skumuluja i organizm wybucha. Czy wy też macie takie coś że się przejmujecie drobnstkami? Ja tak mam i choć nie chce i tak tak jest. Pozdrawiam wszystkich

Cześć, ja jestem słaba po tych antybiotykach, na początku było ok , ale około 1 w nocy to no, naprawdę bez sił, biorę łącznie 11 tabletek dziennie i jestem w szoku bo wcześniej po jednej tabletce plus lecytynie już mi słabo było i panikowałam, a teraz nie ma zmiłuj:)

Gość bartek22911

Kurcze :( aly czas mowie, ze sie nie dam i wgl :) ajajajaj ale troche glowa mnie boli, za pierwszym razem mialem tak samo pamietam, nie wiem jaka goraczka, ale glowa bolalaaaa :) i potem nagle taki atak, pare sekund i pozamiatane, biore leki, teraz dwa dni nie bralem bo nie mialem, ale juz sa i bralem w poludnie :)

Hej U mnie wysmienicie:) Duzo sie dzieje, dzisiaj mialam imprezke,znajomi wpadli,super bylo,jak za dawnych czasow:)) Bartek te drgawki to zapewne od leku, dlatego ze mialaes 2 dni przerwy,nie mozna przerywac dawe.Nic sie nie martw przejdzie Ci. Ja drgawki mialam czesto przed atakiem,po ataku a czasem bez niczego trzeslam sie pod koldra i wiem ze to nerwy poprostu. Ja mysle ze to nerwicowe,tym bardziej ze miales przerwe w leku. Gracjo byc moze Cie z wody swedzi,mnie tez kiedys tak wszystko swedzialo,a nie zmianialam ani mydla,plynu,proszku...i drapaam sie jak glupia i samo przeszlo:)) Pozdrawiam wszystkich!!! Zycie jest piękne

Hej dziewczyny. ja dziś w nocy byłam na disco:) spoko było, tylko małpizna mnie wzięła...za dużo ludzi było;/ już miałam błagać znajomych o powrót do domu.ale tak dobrze się bawili...nie chciałam znów wyjść na jakąś wariatke:)) ogarnełam się.i wytrzymałam do 3.ale już dawno mnie tak nie potrzepało:) co tam u was?

Hejka ; ) U mnie jakoś leci sobota mineła dobrze z rana zakupy,potem sprzatanko i na wieczór miła kolacja przygotowana przez mojego mężusia i lampeczka martini, do pozna w nocy popisałam z Gracją i o 2 spać :) Zelka fajnie ze byłaś na disco ze nie uciekłaś a pobawiłaś sie trochę mimo objawów i trzepania ????? Kasiaaaa SUUUUPER za masz fajne dniii oby jak najdłuzej :) Gracja mnie tez tak swedzi jak sie nie posmaruje balsamem to sie drapie jak trędowata ale faktycznie moze być od wody, usnełas wczoraj szybko tzn dzisiaj bo pisałysmy do 1 w nocy hihih...........ja odleciałam jak dziecko :)

Ale pospałam haha nie dawno wstałam,już nie pamietam kiedy tak długo spałam.poszłam spać o 4 nad ranem bo jak mój wrócił to się krzątał po domu ,to jadł,to sie kąpał i nie mogłam zasnąć dopiero jak usiadł przy komopie to zasnełam .zawsze w niedziele o tej porze jestesmy już po obiedzie a dziś????jeszcze sie rosołek gotuje.żelka fajnie że dałas rade,tez bym chciała tak ale nie zawsze sie udaje choć sie staram.a bartek?????miał napisać jak sie dziś czuje i cisza.tyta moje dziecko sie w nocy popłakało i tak poleciałam szybko.miłego dnia wszystkim.kasia faktycznie od wody tak swedziało bo potem sie wybalsamowałam o przeszło powoli.

Cześć dziewczynki:) U mnie spoko:) A u Was jak? Tyta---na disco czułam się tak słabo...ale poszłam w ciemny kąt:) walnęłam sobie soczek...co prawda miałam łzy w oczach ale mój mąż tak brykał:P już dawno nie bawił się na takim luzie...i musiałam dać radę...już parę razy spiepszyłam imprezy znajomym.postanowiłam wytrzymać.poprosiłam tylko byśmy się przenieśli bliżej wyjścia i mi przeszło.było cholernie dużoooo ludzi...

Witam Was wszystkich :) Zelka- noooo widzisz nerwica potrafi zrypać nawet najlepszą zabawę,a przed wyjściem nie nakreciałas się??? nie myslałaś jak to będzie czy dasz radę?? bo Ja tak nie raz mam, że przed wyjsciem sie nakrece i potem mam za swoje i modle sie zeby jak najszybciej do domu wrócić albo siedze i sie męcze, dlatego juz staram sie nie mysleć albo sie nakrecam ze bedzie spoko i fajnie : ) Kasiula 25 jak tam goście Twoi ??? dałas radę kochana???? U mnie też ok ,niedziela mineła spokojnie na leniuchowaniu i obżeraniu się hi hi ....

Tyta---ostatnio sobie taką krzywdę zrobiłam rok temu...wyprawiłam urodziny, zaprosiłam na dosco parę osób.tak się nakręciłam przed wyjściem że wylądowałam na pogotowiu z tachykardia...masakraaaa.i zamiast balować do białego rana to odwołałam wszystko.! więc staram się o wyjściu nie myśleć:) ale zawsze jak jestem już w jakimś miejscu obmyślam plan gdzie ucieknę,gdzie się schowie jak mnie znów dorwie:P