Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że robię:) jak na razie u mnie w domu...ale zbieram się do otwarcia czegoś większego:) tylko czy się zbiorę...... najważniejsze to coś robić...ja już mam dość wiecznego wsłuchiwania się w siebie i szukania chorób;/ miałam okres w życiu gdzie mąż musiał ze mną chodzić się kąpać:) bo się bałam że coś mi się stanie...a babki na pogotowiu miały ze mnie polew że znów muszą mnie **ratować** ale przez 5 lat choroby nie umarłam....więc jakoś trza żyć dalej:P

Zelka tak to prawda ,bo miałam też taki czas ze cały czas sprowadzałam nerwicę do pionu,umialam nad nią zapanować,miałam w sobie więcej optymizmu,i jak coś mnie brało wiedziałam ze to nerwica i była totalna olewka a od paru dni jestem jakaś zrezygnowana coraz czesciej mnie atakuje,pewnie dlatego ze mnie wyczuła ze mam slabsze dni,ta pogoda tu mnie też dobija ponuro i pada i mi nie długo padnie ale na łeb hihi............. wiem i jestem świadoma ze sama sobie robie ten bałagan w głowie,brakuje mi jakos sił przez ostanie dni :((((( Kasiula25 a Ty dzisiaj jak????

Słuchajcie bo to jest tak. każdy ma gorszy dzień ale dla niego to poprostu gorszy dzień:) ktoś jest tylko słaby boli go głowa plecy trzepią się ręce kręci mu się w głowie:) a dla nas(bardziej przewrażliwionych)---to taki gorszy dzień to już prawie żegnanie się z tym światem:)

Tyta.nie zawsze taka byłam! dopóki nie wiedziałam co mi jest umierałam ze strachu, i gdyby nie dziecko i mąż to pogrążyła bym się do końca! ja jestem też trochę za dumna i zazdrośnica ze mnie:P nie mogłam pozwolić żeby moje koleżanki żyły pełnią życia a ja taka pipa grochowa!! :))

Noo i własnie ja taka pipa grochowa jestem :((((( marzę o tym zeby sie to zmieniło i najgorsze jest to ze sama w sobie nie moge sie przemóc :( wiem i jestem świadoma ze taka bezradna lama ze mnie i niewiem co musiało by sie stac zebym sie zmieniła i zaczeła działać ,zaraz sie normalnie rozryczę że jestem taka mameja :((((( Ja tez jestem zazdrosnica moje wszystkie kolezanki mają prawka smigają sobie gdzie chcą a Ja kużwa na rowerze :(((((((((((((((((((((