Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Jejku dzewczynki ja umieram...............wstałam z jakimś dziwnym lekiem i chyba albo jakas grypa jelitowa mnie wzieła albo co bo po brzuchu mi coś jeździ i kibelek w ruchu.słaba jestem taka,dziwna ale mój ma to samo to raczej nie jest nerwica a moze i jest bo mamy teraz tyle stresu ze wszystko już możliwe jest.ANDZIUNIAprosiła zeby wam przekazac ze spalił jej sie laptop i nie wiadomo kiedy tu będzie z nami znów,mam nadzieję ze szybciutko.

Zelka Kasiula juz do nas dołączyła na facebooku teraz czekamy na Ciebie :) Gracja co to sie dzisiaj dzieje mój tez dzwonił z pracy ze sie dziwnie czuje ze go telepie od srodka,jesc nie moze,i ma dziwne uczucie jejkuuu od razu sobie pomyślalam zeby tylko nie nerwica bo dwóch w jednym domu to psychiatryk hihi mysle ze on nie bedzie taki wrazliwy na takie objawy jak Ja :( tylko sie zastanawiam skąd ta nerwica by u niego wylazła skoro tfu tfu nie mamy zadnych problemów i dobrze nam sie zyję omijając moja zasraną nerwicę :(((((

Tyta-postaram się założyć tego faceeboka chodź zawsze się przed nim wzbraniałam:) a co do twojego męża,pewno nie ma gorszy dzień:)nie daj mu się wkręcić...bo dwóch zakręconych w domu to już prawie wariatkowo:) ja podziwiam mojego chłopa:P bo on też czasami ma jakieś dziwne uczucie i walenie serducha...ale ma to w nosie...zawsze mówi że chwilkę odpocznie i przechodzi.a ile stresu mnie to kosztuje:PP...

Zelka Ja mam to samo że martwie sie za siebie i za niego jak cos mu dolega, bo w sumie to licze tylko na niego jak cos mi jest i jak nie mogłam normalnie funkcjonowac,kiedys to ona był gospodynia w domu jak mnie zaatakowała pierwszy raz nerwica i dziekuje Bogu i jemu za to ze to wszystko wytrzymał i wytrzymuje nadal :-) Całe szczęscie ze mój tez to olewa bo juz dzwoniłam do niego 5 razy pytałam jak sie czuje a on zebym sie nie martwiła jest juz ok, przeszło ze moze cos mu staneło na żołądku, uffffffffffffffff .............................

Witajcie kochani ! Jak już Gracja pisała sfajczył mi się laptop.Moje dziecko pomogło mu w tym:) Dzisiaj byłam pooglądać nowe i jestem w szoku jak one poszły w górę.Za zwykły badziew trzeba dać ponad 1500 a dobry kosztuje powyżej 3000 zł.Na razie mogę pomażyć o nowym.Wyciągłam starego złoma i jakoś ,,nadaję,, z niego.Hula 5/ha jak chcę mieć dostęp do szybszego neta,to zasuwam do sąsiada,ale wiecie jak to jest-non stop ktoś wisi nade mną. U mnie samopoczucie nawet dobre,choć ostatnio było do dupy.Brałam nawet moją serestę,bo bez leku nie dało by rady. Gracja to jakiś wirus,bo u mnie też tak było.Biegunka dopadła każdego. Kasiula wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej.Fajnie,że mogę Cię zobaczyć ! Tytuś a jak tam tam Twoje samopoczucie ? Kochani obiecuję,ze nadrobię zaległą lekturę,bo na razie radochę mam,że mogłam tu napisać.Trzymajcie się cieplutko :***

Kasiula miło cię widzieć:) ale ładna z ciebie dziewczyna! ej ja padam ogólnie, :(( nic znów nie mogą zapamiętac, tyle prania mam, układania, sprzątania w swoich rzeczach że glowa mała, chociaz chata i obiad ogarnięty, ale tyle mam spraw że nie wyrabiam. jutro cały dzień lekarze, lekarze, lekarze, i do tego mam problem z jedzeniem:(( buzia mi sięnie zamyka, brzuch mnie już boli od jedzenia a ja rzrem dalej, taki mam apetyt, nie ogladam już żadnych kulinarnych programów bo zaraz mam na top ochotę i idę do kuchni to robić albo boś podobnego w smaku. zaraz zjem 2 obiad duży a w miezy czasie zjadłam tyle że można sięporzygać, a ja tak chcę jeszcze zjeść ta jedzonko co mam bo takie dobre. wczoraj w nocy brat przywiózł czekolade której nie miałam już jesć, i ja porzarłam bo nie wytrzymałam w 5 minut!!!!!!! zaraz się rozpłaczę

Witam ponownie :P w kacu mogę zasiąść :P ANDZIUNIA to pewnie dlatego że święta sie zbliżają i wszystko w góre idzie;/ KASIUNIA ale zCiebie laska jest :P wiecie co kochane nigdy nie myślałam że taki plaskacz może pomóc , ostatnio jak bierze mnie jakiś atak to sobie gadam * coś ty za dużo wariatów na tej ulicy pozbieraj sie* u mnie na ulicy jest ich 4 i to tacy że ho ho a dzisiaj stanełam pzred lustrem uśmiechnęłam sie i powiedziałam * nie martw sie (imię koleżanki) ma gorzej :P i tez mi sie humor poprawił :P mam nadzieję że nadal będe sobie tak radzić :) bardzo sie cieszę ze humorek wam poprawiłam wogóle tytuś partnerów to moze nie ale jak by tak dzieciak walnął to przynajmiej ludzie by tak nie gadali he he :P zelka FAKTYCZNIE WTEDY BYŚMY WIEDZIELI KTO DO NASZYCH SIE ZALICZA KAŻDY Z CZERWONĄ GĘBĄ HE HE :p ZELKA tak tak czekamy zakładaj kato :)

Witam dziewuszki :) U mnie jako tako z rana cos mnie brało ale po rejscie do szkoły i z powrotem w taki wiatrzysko wszytsko mi przeszło chyba mi dobrze łepetyne przewietrzyło jem sniadanko i po 10 ruszam z kolezanką na zakupki dzisiaj dzieci do 14tej w szkole więc mam czasu trochę :) Andziuna u mnie tak w kratkę ale nie narzekam może być, a z tym lapkiem to mnie wystraszylas jak jak swojego wlacze po 3 godzinach jest tak goracy ze az kursor parzy i tylko czekam az będzie buuum tak jak u Ciebie najgorsze jest to ze mamy go półtora roku dopiero i tak sie grzeje ;)a z cenami to faktycznie masakra bo tez patrzyliśmy i sa drogie,fajnie ze chociaz masz starego i masz możliwosc do sasiada pójsc takze odzywaj sie jak masz mozliwosc my tu jestesmy i czekamy na Ciebie :) Kasiula25 Ja tez pisałam ze fajna laska z Ciebie taka szczuplutka suuper :) Kasiaaaa tez super babeczka lasencja taka ze ho ho :) Zelka wstawiaj fotki bo widzialam Cie ale nie dokładnie hehehe na zdjeciu to chyba Twój synek ladny chłopczyk :) a jak dzisiaj samopoczucie ??? Bezeluszek dawaj jeszcze jakies smieszne rady bo Ja pół dnia sie smiałam rozbawilas mnie do łez hahahhahha agentka z Ciebie :)

Witajcie U mnie dobrze, od rana latam, i jak wrocilam taka spiaca sie zobilam ze normalnie mam ochote spac ale nie chce :) tak mi dobrze,tak wolna sie czuje, bez zadnych lękow:) Jedynie malo cos jem, nie umiem wiecej. Schudlam. Weekend super spedzilam , mala imprezke zrobilam, tak jak dawniej znajomi przyszli, czulam sie super, ale jak wstalam pozniej o 2 w nocy sie wysikac to mialam walenie serca, uczucie goraca, myslalam ze na pogotowie zadzwonie,nie chcialam budzic meza, to wzielam szybko hydroxyzyne w syropie ona zawsze mnie uspokaja i przeszlo jakos. Dawno tak nie mialam. Ale juz jest ok, moze to dlatego ze juz biore 20mg paxtinu. Jak narazie nie zaluje ze go biore, moge wyjsc normalnie nie trzese sie i nie uciekam, wystoje w kolejce, niemam negatywnych mysli, i bicia serca z rana ze strachu, mam wiecej pomyslow, i energi do dzialania, i mimo ze sama jestem w ciagu dnia to czyms sie zajmuje i jest fajnie. Milo Was widziec laseczki na FB:)) nie mozliwe ze taka nerwica lapie tak mlode i fajne osobki. milego dnia zycze. Bartek co u Ciebie jak sie czujesz halllllloooooo???:) Magdzik musisz koniecznie zoladek troche skurczyc, jedz mniej noooooo nie obzeraj sie, poco wciągnelas ta czekolade na noc i to cala omg OMG!!!! hehehhe, zrob diete malutko jedz, male posilki i zrezygnuj z tych okropnych slodyczy!!!!

Witajcie kochani ! Tytuś jak Twój lapek jest na gwarancji to idź z nim a jak nie to może wentylator mam zapchany kurzem.Najlepiej jak jest wyłączony,to odpal odkurzacz i przyłóż do niego ( tylko jak lapek jest off-pamiętaj) Mój normalnie zaczął cuchnąć spalenizną.Niby długo nie hulał,bo jakąś godzinkę a i tak go trafiło.To fakt,dobrze,że tego złoma mam,ale mówię Ci trafia mnie jak mam go użyć.Z drugiej strony lepszy rydz jak nic.Bezeluszku moja mama tez tak mówi,że ceny poszły w górę przed świętami.Byłam tylko w Media,ale zobaczę jeszcze w innych sklepach.Jeszcze niedawno,jak kupowałam pralkę to taki dobry był juz za niecałe dwa tysiaki a teraz dupa,ale i tak by mnie na razie nie stać było na nowy.Za dużo mam rat do spłacenia,ale poszłam popatrzeć,żeby oko nacieszyć hi hi. Dziewczynki jak miło Was widzieć chociaż na fotach.Wolałabym w realu,ale mieszkamy za daleko siebie.Może jednak któregoś dnia skrzykniemy się wszycy w jakimś mieście i wypijemy kawuśkę -och jak mi sie to marzy ;) Wszystkie takie fajne laseczki,że ho ho. Magdzik ja tez mam taki wilczy apetyt,ale tylko tak ze 3 dni w miesiącu.Wtedy zjadłabym konia z kopytami.Popytaj lekarza czy to nie jest od tej tężyczki.W moim przypadku taki apetyt wzmaga się przed okresem,ale ja to mam odkąd łykam te pieprzone hormony,wcześniej tego nie miałam.Teraz ograniczam jedzienie,bo za chwilkę w drzwi bym się nie zmieściła i trochę ćwiczę.O zumbie mogę pomarzyć,bo youtube nawet nie próbuje odpalać,bo złom by sie zaciął.Pamiętam jednak trochę ćwiczeń i codziennie po śniadaniu gomnastyka.Czasami tylko 5 minut,ale dobre i to.Ostatnio bolą mnie gnaty a szczególnie korzonki.Gracja,teraz przeszło na mnie.Jak wstaję,to jakbym miała z 70 lat-tu boli,tam boli.Jeszcze z rańca głowa mnie tak napierdziela,że ho ho.Co do nerwicy,to też daje o sobie znać,ale jakoś nie zwracam na to uwagi.Wczoraj w sklepie ledwo co wystałam w kolejce.Dziewczyny,Wy tez tak macie,że nie potraficie ustać 2 minut w miejscu,tylko musicie być w ciągłym ruchu ? Boziu,ja tak mam.Najgorzej jest w kościele-bujam się na boki,ruszam - masakra.Dobrze,że stoję blisko drzwi,to nikt chyba tego nie widzi.Ostatnio nawet wsadziłam malą maskotkę ( 4 cm) do kieszeni,żeby miętolić coś w ręce. Ja już po obiedzie,normalnie pomysłów mi brakuje na obiady.Dzisiaj był gulasz,ziemniaki i ćwikła.Ja niecierpię gotować !!!! Samotna a Ty gdzie ? Tak samo Magda,Monia,Bartuś ? Odezwijcie się kochani ! Pozdrawiam Was serdecznie.

Witam ponownie :P Byłam teraz po mała w przedszkolu a zaraz dalej bede sprzątać bo dziś to na raty robie he he takiego lenia mam :P ANDZIUNIA ale sie rozpisałaś. Ja kupiłam mojej wózek pod choinke w wrześniu za 150 a teraz są już droższe a do świąt pewnie znowu podniosą ceny;/ chamstwo !!! ja też w miejscu nie mogę wystać bo mniie buja ale to już długo jeszcze zanim wpadła na mnie ta małpa nerwica ;/