Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem Cię w 100%. ja się zaczełam tak zwieszać rok po urodzeniu dziecka. po 1 zmęczenie a po drugie i najważniejsze...ciągłe siedzenie w domu!! za dużo czasu na rozmyślanie:) niestety nie miałam z kim zostawiać małego...i ta codzienność mnie tak załatwiła;/ teraz marze o 2 dzieciaczku ale się boję że znów się pogrążę;/

Nooo wlasnie a Ty pracujesz??? czy poprostu znajdujesz sobie ciagle robote w domu???? ja juz nie mam pomysłu co robic, wysprzatane jest,pranie sie pierze, i cooo dalej...................... Kasiula2555 ale sie ciesze ze było ok, nawet myslalam o Tobie w weekend jak sobie radzisz teraz juz wiesz ze nie trzeba sie na zapas martwic :-) i tak jak Zelka pisze zapraszaj gosci czesciej i juz nie beda Ci straszni :)))))))

Witajcie kochani ja cały czas zabiegana takiego mam powera :P W kącu przyszły mi papiery ze rodzinne nam przyznali i zamówiłam starszej pakę ciuchów na allegro:) na dodatek telefon mi sie zepsuł i nie mogę smsów pisać :( KASIULA25 super teraz gości musisz częściej przyjmować :) ja mam dla was coś żeby atak szybko minoł ja tak ostatnio zrobiłam jak sobie z liścia w morde dałam tak od razu przeszło he he

Noooo hahhaahah dokladnie Kasiula albo nauczyć partnerów swoich ze jak damy znac to strzał z liscia hahaahahahahah ale by to wyglądało jejkuuuu hahahahahahha................................................................. Bezeluszko udalo Ci sie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbaawilas nas wszystkich Ja do tej pory konam z Ciebie hahahahhaahahahahhaahahah