tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jejku Ja sie musze wziaśc za siebie, bo siedzenie domu nic mi nie da,tylko jeszcze pogarsza, kurde jak Ja bym chciała dostac takiego kopniaka w dupę zeby sie ruszyc do tego wszystkiego,brakuje mi odwagi i sił :((( a robisz klientką paznokcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Oczywiście że robię:) jak na razie u mnie w domu...ale zbieram się do otwarcia czegoś większego:) tylko czy się zbiorę...... najważniejsze to coś robić...ja już mam dość wiecznego wsłuchiwania się w siebie i szukania chorób;/ miałam okres w życiu gdzie mąż musiał ze mną chodzić się kąpać:) bo się bałam że coś mi się stanie...a babki na pogotowiu miały ze mnie polew że znów muszą mnie **ratować** ale przez 5 lat choroby nie umarłam....więc jakoś trza żyć dalej:P Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Czesc dziewczyny. U mnie w miare. w czoraj na basenie byłam hihi ale miałam stresiora tak mnie mdliło cało droge jak jechalismy ale jak weszłam do wody i popływałam to było ok,pozniej jacuyzi,i masazyk w wodzie ahhh jak fajnie było :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kasiua25 nooooo basen to cudowna sprawa Ja zawsze sie relaksowalam i byłam rozlużniona po nim,fajnie ze sobie poradziłaś i było ok :-))))) Zelka ale z Ciebie silna babka :-) Ja to wszystkiego sie boję prze tą małpę :((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja to tez jestem taka strachliwa.A mam pytanie czy drza wam tez codziennie rece???? bo jest to taki uciazliwy problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dziewczyny! ja wierze że każda z nas ma dość siły żeby dać radę:) nie poddawać się i codziennie stawiać sobie nowe wyzwania!! Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kasiula25 nie mi nie drżą ręce,kiedyś nogo mi sie trzęsły ale na szczęscie juz tak nie mam :) Zelka moze i masz rację ze mamy siłę,ale najgorzej sie zabrać do tego z myślą ze małpa bedzie wkraczać w nie odpowiednim momencie :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Tak,dokładnie zgadzam się z Tobą Tyta.Niby jesteśmy silne a tu strach że małpa będzię..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kochana! ja już sie przyzwyczaiłam że małpa ZAWSZE wkracza w nieodpowiednim momencie:) ale da się nad nią zapanować...można się tego nauczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ahhh ZELKA zeby yo było takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zelka tak to prawda ,bo miałam też taki czas ze cały czas sprowadzałam nerwicę do pionu,umialam nad nią zapanować,miałam w sobie więcej optymizmu,i jak coś mnie brało wiedziałam ze to nerwica i była totalna olewka a od paru dni jestem jakaś zrezygnowana coraz czesciej mnie atakuje,pewnie dlatego ze mnie wyczuła ze mam slabsze dni,ta pogoda tu mnie też dobija ponuro i pada i mi nie długo padnie ale na łeb hihi............. wiem i jestem świadoma ze sama sobie robie ten bałagan w głowie,brakuje mi jakos sił przez ostanie dni :((((( Kasiula25 a Ty dzisiaj jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Tyta narazie ok daje rade,lekki strch,lęk przed gośćmi ktorzy jednak przyjada w niedziele a nie sobote ehhh a tak miałabym to jutro juz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Słuchajcie bo to jest tak. każdy ma gorszy dzień ale dla niego to poprostu gorszy dzień:) ktoś jest tylko słaby boli go głowa plecy trzepią się ręce kręci mu się w głowie:) a dla nas(bardziej przewrażliwionych)---to taki gorszy dzień to już prawie żegnanie się z tym światem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zelka noooo dokładnie dobrze to ujełaś ;-) jak przyszły gorsze dni to i przyjda lepsze....... :) Kasiula25 dasz radę zobaczysz, pokaz kto tu rządzi ?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Musze dac rade nie mam innego wyboru,najwyzej wezme jakas tabletke ziołową. Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A bierzesz nie raz takie tabletki??? Ja to se boje brac uspokajaczy,chociaz na początku choroby bralam 1 dziennie pozniej juz sama dawalam rady i nie biorę juz ponad dwa lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja sobie dziś poćwiczyłam bo znalazłam fajne ćwiczenia na mięśnie brzucha i wiecie co dopadło mnie susza w buzi i problem z przełykaniem jeszcze czuje sie nie pewnie ale staram się o tym nie myśleć :) widzę kochane że znowu sie rozpisujecie he he ZELKA a Ty to faktycznie dobrze sobie radzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko raz albo dwa razy wziełam ale teraz mam takiego stresiora ze nie wiem cały tydzień mnie mdli...brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kasiula25 te cholerne mdłosci potrafią długo trzymać tym bardziej jak ma sie cały czas nerwy,mnie tez mdli od paru dni, bo mam stresiora, bo mnie co chwile cos łapie :( a Zelka to faktycznie mocna babka :) chiałabym byc taka :) Bezeluszek napij sie duzo wody i zajmij sie czymś zeby nie myslec :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Najbardziej boje sie zebym nie zwymiotowała jak beda goscie,to mnie najbardziej przeraza Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja jeszcze nigdy nie zwymiotowałam choc jest takie wrazenie ze się chce to nie wymiotowałam, nie raz mialam takie silne mdłosci ze az sie tak zapadałm do środka ehhhhh straszne to było :( nooo ale kazdy inaczej na wszystko reaguje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Tyta.nie zawsze taka byłam! dopóki nie wiedziałam co mi jest umierałam ze strachu, i gdyby nie dziecko i mąż to pogrążyła bym się do końca! ja jestem też trochę za dumna i zazdrośnica ze mnie:P nie mogłam pozwolić żeby moje koleżanki żyły pełnią życia a ja taka pipa grochowa!! :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Noo i własnie ja taka pipa grochowa jestem :((((( marzę o tym zeby sie to zmieniło i najgorsze jest to ze sama w sobie nie moge sie przemóc :( wiem i jestem świadoma ze taka bezradna lama ze mnie i niewiem co musiało by sie stac zebym sie zmieniła i zaczeła działać ,zaraz sie normalnie rozryczę że jestem taka mameja :((((( Ja tez jestem zazdrosnica moje wszystkie kolezanki mają prawka smigają sobie gdzie chcą a Ja kużwa na rowerze :((((((((((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 TYTA--dobrze że chociaż na rowerze!! ja tego nie widzę jak cisnę z moim młodym do przedszkola:) jesteś na dobrej drodze...troszke więcej zawzięcia i dasz radę!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zelka ma racje jeszcze troche nie obejrzysz sie jak zrobisz prawko i bedziesz smigac samochodem jestes silna i wiem ze dasz rade:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi