Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Można by powiedzieć że uczyłam się żyć od nowa... gdy jechaliśmy np. do tesco ja zostawałam w aucie.mąż robił zakupy a pod koniec dzwonił po mnie wtedy ja przychodziłam i na spokojnie chodziliśmy po sklepie:)tak nauczyłam się wytrzymywać w sklepach. potem coraz wcześniej wchodziłam na sklep i zostawałam dłużej:)

Ja własnie wróciłam ze szkoły byłam po młodszego jejku jak zmokliśmy masakra ten klimat mnie tu wykonczy, zupka ogórkowa sie gotuje i mam labę ogladne sobie powtórki moich seriali wczorajszych bo nie ogądałam i jakos zleci :) Ja jak mam gosci staram sie skupiac na tym co do mnie mówią odwracam mysli od nerwicy i sztucznie udaje ze jest ok i jakos mi to wychodzi te udawanie jak by uczyło mnie zlewać nerwicę i jest ok tez na poczatku miała rece mokre nie moglam sie skupic i modliłam sie tylko zeby wyszli jak najszybciej to była wręcz męczarnia a nie gościna :)

Dokładnie nauczysz się nad tym panować...moji znajomi tylko nieliczni wiedzą co mnie męczy i w życiu by nie powiedzieli że tak cierpię:) zapraszam gości, chodze na babskie ploty i nawet na dyskoteki!! początkowo był to dla mnie szok.ale przyzwyczaiłam się:)

A ja sie tak a z Wami rozpisałam od rana ze teraz sama sie zle poczułam heheh mdlic mnie zaczeło i tak zapadam sie co jakis czas do środka ,literki mi sie cos zlewają i jak chodze zarzuca mnie chyba mi sie wszystko nakumulowało co pisałam i mysli sie zrealizowały............ :-((((( oczywiscie do nikogo nie mam pretensji bo to tylko moja walnieta głowa :)

Dziewczyny, znalalzlam cos co okresla te uczucie *nieobecnosci* i niespojnosci z cialem..... to derealizacja badz depersonalizacja czesto wystepujaca w nerwicy.... to wlasnie byl moj najwiekszy problem , ze nie jestem pewna na 100% tego co robie i mysle. Jak wy sobie z tym radzicie? jesli macie cos takiego , to opiszcie jak to u was wyglada???? pozdrawiam was i bierzmy te cholerstwo za łeb, nie dajmy się!!

Kasiula25 fajowo ze dobrze Ci poszło oby tak dalej :-) a Ja poszłam wziąć sobie gorącą kąpiel żeby zmyć z siebie złe samopoczucie postałam chyba z 20 min pod cieplusią wodą,zrobiłam sobie maseczke odżywcza na papę i siedzę juz w szlafroczku wychodnego dzisiaj juz nie mam także luz,świeczuszki zapaliłam w komnku sie pali moze sampoczucie sie poprawi :) zumba mnie dzis ominie :((((( bo z moja pupa nie dała bym rady skakać :(((( może tez zrobie sobie mięte ;)